0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι φωνάζουν (κυρίως αυτοί που αρνήθηκαν να πάνε κάπου). Δηλώνουν πολλές περιοχές και μετά δεν πηγαίνουν αν βρεθούν π.χ. ΚΡΗΤΗ
παιδιά..να σας ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κατι?εχω να δουλεψω απο το 2010 ..οστόσο φέτος δουλεψα αυτους τους δύο μήνες στη ρημάδα την ενισχυτική..Αν κανείς ξέρει...με όλη αυτη τη φιλολογία που ακολούθησε ,όσων αφορά το ανοιγμα των πινάκων ...και επειδή με όσα ακούω απο τον υπουργο έχω χάσει την μπάλα...η φετινη προυπηρεσια .(2014).μπορεί να προσμετρήθει?και αν ναι πως θα γινει αυτο?θα προσέλθουμε στην οικεία δευτεροβάθμια?8α γίνει αυτοματη ενημέρωση(πραγμα δυσκολο στο μπαχαλοχώρι π-ου ζουμε)..επιπλέον η προυπηρεσία των παλαιοτέρω ετων του 2010 που δουλέψαμε...καταργειται?παει στα κομματια?δηλαδη αν καποιος εχει διδακτορικα αλλα δεν εχει προυπηρεσιες δεν θα δινει ασεπ??αν μπορει καποιος να μου απαντησει θα ημουν ευγνώμων..σας ευχαριστω παιδια!..καλη τυχη σε όλους!
Αλλά το μείζον για να τα συζητήσουμε όλα αυτά και να μην μας έχουν να τρωγόμαστε είναι να γίνονται διορισμοί...
Και για τους διορισμούς (αλλά και για αναπληρωτές, αποσπάσεις, μεταθέσεις, τοποθετήσεις) να λαμβάνονται υπόψη πολλά κριτήρια.Καταρχήν ημερομηνία κτήσης πτυχίου δηλαδή επετηρίδα αλλά με επιπλέον μοριοδότηση.
Θα γίνει πρώτα η τελική ανανέωση των πινάκων, έτσι δεν είναι;
για να τρέξει το σύστημα δεν έπρεπε πρωτα να δημοσιοποιηθούν οι τλικοι πίνακες?