0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρω ότι οι πιστώσεις και από κρατικό και από ΕΣΠΑ θα εξαντληθούν στο 80% και θα κρατήσουν κάποιες για Οκτώβρη και μετά τέρμα !
Συνάδελφοι, εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο αισιόδοξη για τον κλάδο μας κι ας ενθουσιάζονται κάποιοι άλλοι πως το 80% των αναπληρωτών θα βρίσκεται στη θέση του στις 5/9 κι ας πανηγυρίζουν οι ΠΕ70 ότι θα προσληφθούν 3000+ στην α΄ φάση! Ο κλάδος μας πλήττεται πάρα πολύ από τις β΄ αναθέσεις κι έχουμε υποστεί πολλές αδικίες τις προηγούμενς χρονιές! Εγώ με θέση 500+ στον πίνακα αναπληρωτών (χωρίς κουτάκι, αλλά με 30 προτιμήσεις), δεν ελπίζω ούτε στη β΄ φάση του Οκτωβρίου. Υπομονή, οι μέρες πλησιάζουν και θα φανούν οι προθέσεις του Υπουργείου. Μακάρι να έχουμε μία μεγάλη α΄ φάση και να δουλέψουν φέτος πολλοί, όπως τις παλιές καλές εποχές!
Fiora, είμαι φύσει αιδιόδοξη, αλλά με αυτούς που έχουμε μπλέξει, φοβάμαι πολύ και για τη φετινή χρονιά! Να φανταστείτε, μου φαίνεται πως αν προσλάβει 500-600 αναπληρωτές φιλολόγους συνολικά όλη τη χρονιά, θα πρέπει να πανηγυρίσουμε! Ας μη μείνουμε, όμως, στους δικούς μου υπολογισμούς κι ας περιμένουμε καλύτερα πράγματα σε καμιά δεκαριά ημέρες.
fiora το Δεκέμβριο έγιναν προσλήψεις πε02 μέσω ΕΣΠΑ . Γιατί όχι και φέτος.
Κατι παραπανω απο 1.000! Το πιο παραξενο που θυμαμαι ειναι οι μονιμοι διορισμοι το 2008! Οι φιλολογοι που διοριστηκαν ηταν 1.100+.!!! Το θυμαμαι γιατι μια συναδελφος αναπληρωτρια διοριστηκε με το 40% εχοντας 19 μηνες προυπηρεσιας!!! Ενω τωρα με 60+ μηνες αναγκαζομαστε να δωσουμε παλι ασεπ μονο και μονο για αναπληρωτες!