0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδερφοι μην ξεχνάμε το εξής: αυτά τα 1400+ είναι λειτουργικά κενά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από 1η Σεπτεμβρίου, αν δεν απατώμαι, κατατίθενται αιτήσεις για άδειες κτλ. Συνεπώς οι αριθμοί θα αλλάξουν. Μακάρι...
Δεν δύναμαι να καταλάβω πως ενώ γίνεται λόγος για ΑΣΕΠ, και μάλιστα με μεγάλο αριθμό θέσεων, οι αναπληρωτές σε κάθε ειδικότητα δεν είναι πολλοί? Μήπως τελικά όλα είναι στον αέρα και ο υπουργός στοχεύει πάλι να παραδώσει καμμένη γη στον επόμενο? Και κυρίως γιατί παντού γίνονται προσλήψεις, έστω λίγες, ενώ το Παιδείας βρικολάκιασε σαν τον Κωσταντή? Ή μήπως τελικά όλα είναι θέμα θέασης των πραγμάτων?
Ο αριθμός αναπληρωτών φιλολόγων που θα προσληφθούν φέτος θα είναι δείγμα για το τι μέλλει γενέσθαι σε ενδεχόμενο Ασεπ και ενδεχόμενους διορισμούς.Συνάδελφοι, αν φέτος προσληφθουν 500-600 αναπληρωτές της ειδικότητάς μας, σημαίνει ότι και 10000 διορισμούς να του επιτρέψει η Τρόικα αυτοί θα πάνε στην α/θμια και οι φιλόλογοι είναι δεν είναι 500 μες στην τριετία...Άρα ο Ασεπ που ευαγγελίζεται ο υπουργός μας για φιλολόγους και πιστεύω γενικά για βασικές ειδικότητες θα είναι η καταστροφή.Ο αναπληρωτές είναι ένδειξη της κατάστασης.Μην τον πιστεύετε λοιπόν...Αν μετά από τόσες διακηρύξεις περί κενών στις ειδικότητες μας είμαστε οι βασικές ειδικότητες μόνο 1440, ζήτω που καήκαμε...Να μας λείπει ο Ασεπ...
Μας τρώει το σαράκι και ενημέρωση καμία...Μα σε μας δε θα παραδειγματιστεί ποτέ κανείς από τη συμπεριφορά των αιρετών της α/θμιας?Πού μπλέξαμε από κάθε άποψη?Γι'αυτό μας έχουν του πεταματού και από το υπουργείο...Και διορισμοί να γίνουν, αφού βαδίζουμε στα τυφλά πάλι θα μας ρίξουν....Τις ζηλεύω τις ενημερώσεις σαν την ακόλουθη!http://www.e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/4046-proti-proseggisi-ton-kenon-ana-nomo-gia-anaplirotes-daskalous
Aν γίνει λοιπόν ΑΣΕΠ συνάδελφε να μην πας να δώσεις. Να μποϋκοτάρεις την κοροϊδία του Υπουργείου και να δείξεις ότι έχεις και συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων.
Εσύ ποιος είσαι που απευθύνεσαι προσωπικά?Αν δεν απατώμαι,δεν είσαι καν φιλόλογος...με ποιο δικαίωμα μου υποδεικνύεις?Φυσικά και δεν θα πάω ούτε εγώ ούτε εσύ ,γιατί απλά δε θα γίνει Ασεπ και ο Λοβ το παίζει πολύ ωραία το παιχνίδι για να τσιμπήσουν κάποιοι αφελείς ή ονειροπόλοι....
Νομίζω γνωρίζεις υποθετικούς λόγους, είπα "ΑΝ" γίνει ΑΣΕΠ. Δεν είχε προσωπική χροιά το σχόλιο, αφορούσε τη συγκεκριμένη θέση που διατυπώνεις με αξιοθαύμαστη συχνότητα επανάληψης εδώ και μέρες κατά του ΑΣΕΠ, εν γένει ως συστήματος και συγκεκριμένα κατά του εξαγγελθέντος. Και λέω ότι καλό είναι να υπάρχει και μία συνέπεια μεταξύ λεγομένων και πράξεων, αν θέλουμε να είναι εν τέλει τα λεγόμενα αξιόπιστα. Εγώ ούτως ή άλλως δεν θα χρειαστεί να πάω γιατί είμαι επιτυχών του τελευταίου.