0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πέρσι είχαμε 279 όλο το χρόνο ...τώρα 200-250 με το καλήμέρα καλύτερα είμαστε...το πόσο καλά θα φανεί...
Έτσι μπράβο...Τα ξεχάσαμε τα περσινά?Άντε,μην μας παίρνει από κάτω....Πες τα συνάδελφε.
αρχίζω να έχω την υποψία οτι δεν πιστεύετε σε 10000 μόνιμους διορισμούς το επόμενο σχολικό έτος.
Αυτό το είδατε;;; http://www.ipaideia.gr/poio-einai-to-sxedio-loverdou-gia-diorismous-stin-ekpaideusi.htmΤί εννοεί ο ποιητής με τα 3000 κενά;;;
Μας ξενέρωσε αυτός ο ποιητής...ας εννοεί ό,τι θέλει....ούτε αυτός δεν ξέρει ούτε και η επιστήμη φυσικά!
22.500 συνολικά κενά 19.500 πήρε πιστώσεις.Υπόλοιπο: 3.000 τα οποία θα καλυφθούν με αναθέσεις μαθημάτων
Πριν πόσες ώρες μας τα είπε αυτά ο Μπράτης.Τίποτα νεότερο;
Δυστυχώς, από όσα μέχρι τώρα γράφονται για 200 πάνω-κάτω αναπληρωτές φιλολόγους στην α΄ φάση, φαίνεται πως επιβεβαιώνομαι, που δεν περίμενα μεγάλο νούμερο! Δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει ο πίνακας κι αν θα παίξει ρόλο η συμπληρωματική δήλωση, αλλά, όπως έχω ξαναγράψει, θα είναι και η φετινή μια δύσκολη χρονιά! Εγώ με σειρά 500+ και με 30 προτιμήσεις στην αρχική αίτηση, δεν ξέρω, αλήθεια, αν θα δουλέψω! Δεν βλέπω, πάντως, να προσλαμβάνονται περισσότεροι από 500 φιλόλογοι συνολικά! Κρίμα κι άδικο! Όσο για ΑΣΕΠ, αλήθεια, θα κάνει για να διορίσει 10 και 20 άτομα από κάθε βασικό κλάδο; Φαιδρότητες!