0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως ρώτησα τον δικηγόρο και μου είπε ότι μπορούμε να προσφύγουμε και σαν σύλλογος( μία δικογραφία).Επειδή όμως κάποια άτομα μπορεί να μην θέλουν προσφυγή, γίνεται και ατομικά.Αν είναι επικοινωνείστε και εσείς με το προεδρείο για ότι θέλετε.Γι'αυτό εξάλλου είναι και ο σύλλογος.
εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα... πάντως του χρόνου θα πέσω περίπου 300 θέσεις.. 1600 σειρά..θα έχω ελπίδες τουλάχιστον έστω τον δεκέμβρη?
Δεν νομίζω οτι εχει κάποιους να βολέψει, το θεωρώ παρατραβηγμένο. Απλά πιστεύω οτι ετσι θεωρεί οτι είναι κάπου ενδιάμεσα και ψιλοβολευει και τις δυο πλευρές, και αυτους που θέλουν την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας και αυτους που δεν τη θέλουν. Και ίσως το βλέπει πιο δίκαιο και για τους δυο (αν και καθόλου δε συμφωνώ). Το επίσημο επιχείρημα που παρέθεσε ο ίδιος πριν λίγες μερες σε ανάρτηση του στο φέισμπουκ: https://www.facebook.com/andreas.loverdos.50/posts/930600973623484Sent from my iPhone using Tapatalk
Οι 300 της ειδικής είναι άτομα που έχουν δικαίωμα να μπει η προϋπηρεσία τους και στους πίνακες της γενικής; Πως υπολογίσατε ότι είναι τόσο μεγάλο νούμερο;
Τις 300 της ειδικής τις υπολόγισες;