0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω σας λεω βρεχει καρεκλες και εσεις ασχολειστε με το υπουργειο χαχα εχετε φαει κολλημα ορεε..αλλαξτε θεμα γιατι θα τρελλαθειτε
georgia αληθεια τι σε εκανε φετος να αλλαξεις γνωμη και να θελησεις να πας αναπληρωτρια...αν θυμαμαι καλα δουλευες σε καλη δουλεια και δεν σκοπευες να υην αφησεις.Η μπερδευομαι με αλλο μελος;
Μη ξεχνάτε...θα μας έρθει και email να μας ενημερώσει....
sophia_pap, trelamenos, june24, Addie, nikoletoula84, four, georgia_georgia, zael, elenitsa1, katedav, ioannap, giannitsa, deputy, gth, setherial, mxatzimarkou, geolar, Emili83, Effie, Aneta, Ania_nak, vasakiiii, DIMIS3, vickara, constans, KONSTANTINOS30, Astropeleki, yawoo, Senia, marcy, Termar, raniasop, try more.., snowhite_x, lia*, katrinaki, evdokia, dimisfl, renee, peteruoi, wnolga, Maria GrBl, Leniooo, stroumfaki, prosxoliki, Maria Lts, achilleas23, Evagelia_am, adpan, mammy, gfnip, Dimitrios 66, tzoulita, dimitra68, lena!!!, georgiasamar, elialex, dila, gfreris, zoi83, Sofia_P, elis6, ΡΙΚΑ, Roula_S, NHP2, thessalonikia30, ath79, voulfot, vasoula_, silken, baboulino, Carmencita, natassoulini, #vida#, dionisiac, Green, basoula, nipiagogina, joyliet, luana, stenies, nanban, stelma και 332 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα
σωστά! αποφάσισα να κάνω νέα αρχή σε όλα!!! και φέτος βέβαια έχω καλή δουλειά αλλά θα προτιμήσω να φύγω (αν με πάρουν)
Ας σταματήσουμε να μπαινουμε ολοι μαζί.....έτσι δεν θα τα δούμε ποτέ![/quotΣΩΣΤΑ
μου κολλαει η σελιδα του υπουργειου.λετε να τα ανεβαζουν?