0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ.... πφφφ αύριο το πρωί ξεκινάω για ηράκλειο. έχετε καμιά πληροφορία-συμβουλή να μου δώσετε?
Λοιπόν 7 χρονια αναπληρωτης Κάθε χρόνο με την ελπιδα να μαι κοντιτερα στην οικογενεια μου Κάθε χρονο επιλεγω και μακρινα μερη αν και ειμαι θεση 40 για να έχω να θρεψω τα παιδια μου Γιατι τα εξοδα τωρα που μεγαλωνουν τρέχουν. Και κάθε χρόνο μακρυτερα Να επανδρωσουμε τα ορεινα και τα νησιωτικα σχολεία είπαν οι ηδημονες και να τωρα που πάω σε ορεινο φέτος Η κόρη μου αν και Δημοτικο έκλεγε μόνη στο μπαλκόνι Τα άλλα παιδια μου μου δίναν κουράγιο Μικρα είναι και δεν πολυκαταλαβαίνουν. Δεν πειραζει μπαμπα θα έρχεσαι τα Χριστούγεννα Αυτα Κυριε Υπουργε σας τα έχουν πει οι παντογνωστες συμβουλάτορες σας; Ανοιξτε όλες τις περιοχες η τουλάχιστον το 80% ταυτοχρονα Αυτο που γινεται είναι άλλη μια αδικία για τον εκπαιδευτικο Νιωθω τόσο κουρασμένος και τόσο στενοχωρημένος Πως να εμπνεύσω μωρε τα παιδακια μου που θα διδαξω; Τι να τους λέω;Αυτα γιατι για πολλους απο εμας ειναι ώρες δύσκολες ασχετα αν καποιος μου πει υπάρχει και η ανεργια Το ξερω γιατι και απο αυτη περασα.Καληνυχτα
Λοιπόν 7 χρονια αναπληρωτης. Κάθε χρόνο με την ελπιδα να μαι κοντιτερα στην οικογενεια μου. Κάθε χρονο επιλεγω και μακρινα μερη αν και ειμαι θεση 40 για να έχω να θρεψω τα παιδια μου. Γιατι τα εξοδα τωρα που μεγαλωνουν τρέχουν. Και κάθε χρόνο μακρυτερα. "Να επανδρωσουμε τα ορεινα και τα νησιωτικα σχολεία" είπαν οι ηδημονες και να τωρα που πάω σε ορεινο φέτος Η κόρη μου αν και Δημοτικο έκλεγε μόνη στο μπαλκόνι Τα άλλα παιδια μου μου δίναν κουράγιο Μικρα είναι και δεν πολυκαταλαβαίνουν. Δεν πειραζει μπαμπα θα έρχεσαι τα Χριστούγεννα Αυτα Κυριε Υπουργε σας τα έχουν πει οι παντογνωστες συμβουλάτορες σας; Ανοιξτε όλες τις περιοχες η τουλάχιστον το 80% ταυτοχρονα Αυτο που γινεται είναι άλλη μια αδικία για τον εκπαιδευτικο Νιωθω τόσο κουρασμένος και τόσο στενοχωρημένος. Πως να εμπνεύσω μωρε τα παιδακια μου στην τάξη; Πως θα διδαξω; Τι να τους λέω που τη ψυχη μου την ριμάξατε; Δεν μ αρέσει να κλαιγομαι συναδελφοι αλλα είναι κατι ώρες που δεν αντεχω. Πνιγομαι μωρε ανθρωπος ειμαι και γω δεν είμαι ο νούμερο 40!!!Αυτα γιατι για πολλους απο εμας ειναι ώρες δύσκολες ασχετα αν καποιος μου πει υπάρχει και η ανεργια Το ξερω γιατι και απο αυτη περασα.Καληνυχτα