0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να κανω εγω αλλη μια ερωτηση? θελει και ποινικο μητρωο?
Κατά τα λοιπά,τα....αγγούρια δεν έχουν τέλος!!Με πιο πρόσφατο,αυτό της διαφορετικής προθεσμίας ανάληψης υπηρεσίας για όσους είναι μέσω κρατικού και για τους άλλους,τους....παρακατιανούς μέσω έσπα.Άραγε,τι θέλει να πει ο ποιητής?....Α ρε Sophia_pap,σε....ξεσπίτωσα στα καλά καθούμενα!!Δυστυχώς,δεν μας έκατσε η Λήμνος,together!!Εμένα μου κατσε κάτι πιο κοντινό.Συνάδελφοι,καλή σχολική χρονιά σε όλους μας,καλή δύναμη και...καλό δρόμο!!Όσο για αυτούς που έμειναν στην απέξω,πάλι ό,τι και να πω είναι λίγο....Υπομονή και κουράγιο,αν αυτό σας λέει κάτι...Όλοι μαζί μπορούμε να μην περισσεϋει κανένας!!....
Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω διοριστεί με ΕΣΠΑ και άκουσα σήμερα το εξής απίστευτο σενάριο, ότι ειμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε μόνο την απογευματινή βαρδεια. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Επίσης βλέπω προς απογοήτευση μου να χάνουμε λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών του ΕΣΠΑ μια ημέρα πολύτιμης προϋπηρεσίας...Ελλάς το μεγαλείο σου!!!
Νομίζω η πληρωμή εξαρτάται από την πρωτοβάθμια. Αλλά ίσως φέτος που είναι η δεύτερη χρονιά του προγράμματος να είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
και περσι ήμουν με ΕΣΠΑ, σε ολοήμερο με εναλλαγή βάρδιας...οι πληρωμές κανονικά στην ώρα τους...όλα καλά...άντε να δούμε φέτος....