0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από το 2011 στις οργανικές τοποθετήσεις των ΠΕ04, τότε δεν είναι δυνατόν να μείνει ακάλυπτο το οργανικό κενό των ΠΕ04. Σου το λέω γιατί το έχω αντιμετωπίσει (το 2011) και συνάδελφος μη
@guestteacherΈνας λόγος να μη γίνει αυτό ίσως είναι η επίδραση του Περιφερειακού που γνωρίζει ότι (αν πρόκειται για περιοχή φιλέτο) δε θα φύγουν οι 3 Φυσικοί και θα φορτώσει και 2
Παντως επειδη το ολο θεμα ειναι σε εξελιξη με τους 04 και σιγουρα θα υπαρχουν ΠΥΣΔΕ με διαφορετικες αντιμετωπισεις, οποιος θελει μου στελνει προσωπικο μηνυμα να του πω ποιο ΠΥΣΔΕ πιστευω οτι 99% δε θα κανει λαθος. Και αναλογως να δει κ να πραξει στις ενστασεις του.
Εγώ τώρα να κάνω μια ηλίθια ερώτηση? Εστω ότι δεν είναι θεωρητική η ερώτηση αλλά πραγματικότητα.Αν είχε δύο κενά (οργανικά) βιολόγους και του περισσεύουν 3 φυσικοί (στην τύχη οι ειδικότητες γιατί δεν θυμάμαι τι πρωτοέιπατε... )γιατί δεν ζήτησε στις μεταθέσεις να πάνε 2 βιολόγοι και να αφήσει να φύγουν 2 φυσικοί ώστε να υπάρχει ισορροπία?Εκτός αν δεν ζήτησε κανένας να πάει.
Δεν νομίζω ότι έχει γίνει ακόμα αντιληπτό πόσο λίγοι είναι οι βιολόγοι και που είναι το πρόβλημα με τις υπεραριθμίες. Και ακόμα μιλάνε για κενά φυσικής και διορισμούς και ΑΣΕΠ για φυσικούς. Έλεος, Χρειάζεστε τα νούμερα?Εκφράζω γενική αγανάκτηση, μην το παρεις σαν επίθεση guestteacher.
Θα πετάξω την ιδέα μου και θα εξαφανιστώ να μη με πάρουν τα σκάγια.Ενοποίηση (εξορθολογισμός γαρ) ειδικοτήτων...Στη Γαλλία θεωρούνται (αν οι πλεροφορίες μου ήταν ορθές) ενοποιημένη ειδικότητα οι ΠΕ03, ΠΕ04 όλοι και οι...οι...οι βρωμεροί τρισάθλιοι .........αποθηκάριοι έφυγα...