0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μορφωμενοι ανθρωποι στηριζουν και ενα αλλο λυπηρο συστημα αυτων των φροντιστηριων για εισαγωγη στα ΑΕΙ..ετσι;
Καλησπέρα και από μένα. Εγώ πέρασα με ΑΣΕΠ το 2005 (χωρίς να έχω δουλέψει ποτέ αναπληρώτρια και χωρίς να πάρω τα μόρια του μεταπτυχιακού μου γιατί ορκίστηκα 2 μήνες μετά το διορισμό).Πέρασα δηλαδή καθαρά απ' ότι έγραψα. Παρ' όλο που τέλειωσα πρώτη το πανεπιστήμιο, αν δεν είχα πάει στα φροντιστήρια ΜΠΟΝΙΑ (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση-απλά καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία) δεν θα είχα ιδέα πραγματικά τι να γράψω. Στην αρχή είχα πάρει κάτι βιβλία και διάβαζα που πραγματικά ήταν άχρηστα (εκ των υστέρων το συνειδητοποίησα)και μετά η θεία μου -να ναι καλά- μου πρότεινε να πάω στον ΜΠΟΝΙΑ. Όπως και να 'χει μιας και το τοπικ αφορά σε βιβλία θα σας συστήσω τα βιβλία που έχει γράψει ο Αντώνης
Παιδιά τα παιδαγωγικά για όλους τους κλάδους είναι τα ίδια?
καλησπέρα, στο διαγωνισμό του 2008 η ύλη είχε ανακοινωθεί τέλη Μάη. Τον Αύγουστο βγήκαν οι θέσεις και η επίσημη προκύρηξη για υποβολή αιτήσεων τον Οκτώβριο....
Απλά έχω την εντύπωση πως η ακατανόμαστη είχε πει πως πλέον δεν θα ανακοινώνεται ακριβής αριθμός προσλήψεων.