0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη δικη οργανικη (γαλλικων) υπηρχαν αλλοι εξι (6) που την ειχαν επισης οργανικα και μαλιστα με απευθειας διορισμο. Οι πεντε φυγαμε με μεταταξη σε σχολεια η σε διοικητικες θεσεις και απομειναν δυο σε οργανικη που χρειαζεται εναν, οποτε δεν δημιουργηθηκε κενο. Το ιδιο πρεπει να εχει συμβει και αλλου, κυριως στα νησια
Στο πρωην δικο μου ΠΥΣΔΕ εξακολουθουν και μετα τις μεταταξεις να εχουν αρκετο πλεονασμα σε γαλλικων και πληροφορικης και μεγαλο πλεονασμα σε γυμναστες. Το πλεονασμα εξακολουθει να ειναι μεγαλο και σε επιπεδο περιφερειας
χα χα χαΤο θέμα επανέρχεται δριμύτερο και συγχαρητήρια για την έρευνα.Ανακλήσεις έχουν κάνει κι άλλοι και επέστρεψαν στα πυσδε προέλευσης απλά είναι στη διάθεση, δεν πήγαν πίσω στην υποτιθέμενη οργανική που άφησαν...(και πολλοί ακόμη ετοιμάζονται για ανακλήσεις-απ' ότι έχω πληροφορηθεί έχουν ακόμη χρονικό ορίζοντα 4 ετών! Δεν το λέω εγώ, μου το είπαν αυτοί που ρώτησαν).Είπαμε, Παράθεση από: victoryhope στις Αυγούστου 24, 2014, 10:56:09 pmΑν η συλλογιστική σου είναι ορθή, αυτό δίνει πολλές απαντήσεις γιατί έγιναν με τον τρόπο που έγιναν και γιατί όλος αυτός ο πανικός πέρυσι υπό τον φόβο της απόλυσης.Τελικά ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις!ΥΣ. Κενά υπάρχουν σαφώς στη ΔΕ απλώς η ΠΕ είναι που συνήθως πρέπει να καλύπτεται για να αποφεύγονται οι γκρίνιες λόγω της ηλικίας των μικρών μαθητών. Από την άλλη το γιατί δεν έγιναν μεταθέσεις στα κενά που έμειναν πίσω.....τι να πω; Ευελπιστώ να γίνουν του χρόνου! χαχαχαενός κακού μύρια έπονται.Συνεπώς έτσι όπως εξελίσσεται το θέμα με τα δημοτικά, μπορείτε να κάνετε νομίζω τη λογική σύνδεση...ή όχι;
Αν η συλλογιστική σου είναι ορθή, αυτό δίνει πολλές απαντήσεις γιατί έγιναν με τον τρόπο που έγιναν και γιατί όλος αυτός ο πανικός πέρυσι υπό τον φόβο της απόλυσης.Τελικά ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις!ΥΣ. Κενά υπάρχουν σαφώς στη ΔΕ απλώς η ΠΕ είναι που συνήθως πρέπει να καλύπτεται για να αποφεύγονται οι γκρίνιες λόγω της ηλικίας των μικρών μαθητών. Από την άλλη το γιατί δεν έγιναν μεταθέσεις στα κενά που έμειναν πίσω.....τι να πω; Ευελπιστώ να γίνουν του χρόνου! χαχαχα