0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους,Είμαι λίγο αγχωμένη γιατί ενδέχεται να δουλέψω σε Ιδιωτικό Σχολειό από τώρα τον Σεπτέμβριο.Θα παρακαλούσα όποιος έχει εμπειρία από τάξη , να μου δώσει συμβουλές που θα μου φάνουν χρήσιμες την πρώτη μου φορά σε τάξη.Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο βιβλίο να διαβάσω που ξέρετε ότι αξίζει σχετικά με την διαχείριση της τάξης ή την δημιουργική εκπαίδευση ή κάτι αντίστοιχο.Τέλος, Θα ήθελα κάποιος να μου προτείνει ένα βιβλίο ή δεν ξέρω τί άλλο για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου ως Μαθηματικός.Αυτά!!!Ευχαριστώ,Γιάννα
Εμένα με βοήθησε η ειλικρίνεια, η αγάπη και το ενδιαφέρον για τους μαθητές μου. Νομίζω ότι βοηθάει και η σταθερότητα, ό,τι πεις το κάνεις. Η σοφή συμβουλή που μου έδωσε μία παλια καραβάνα, όταν ξεκινούσα ήταν: "μην κρατάς κακία-μούτρα. Σου έκανε κάτι ο/η ζωηρός/ή της τάξης και "διαπληκτιστήκατε"; Την άλλη φορά σαν να μην τρέχει τπτ, ό,τι και να σου έχει κάνει. Αλλιώς θα χάσεις όλο το τμήμα"
Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο να διαβάσω που ξέρετε ότι αξίζει σχετικά με την διαχείριση της τάξης ή την δημιουργική εκπαίδευση ή κάτι αντίστοιχο.