0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακολουθούν τους πίνακες που αναρτήθηκαν, άρα αν κάποιος θέλει να πάει σε ένα απο αυτά τα δυσπρόσιτα μπορεί να τα δηλώσει τώρα και δε θα τον προσπεράσουν.
Προσοχή !!! Τα μόρια αυτά που αναφέρει θα είναι για τον πίνακα του νόμου 3848...Μην πάει κάνεις στα ξερονήσια!!
Άρα τα μόρια αυτά θα μετρήσουν μόνο όταν και αν διοριστεί κανείς. Στους πίνακες αναπληρωτών δε θα φανούν πουθενά, έτσι;;
Το καταλαβαίνω αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω πότε ενεργοποιούνται αυτοί οι πίνακες. Πότε δηλαδή θα θεωρηθεί ότι το κενό δεν έχει καλυφθεί με τους γενικούς πίνακες? Μετά την Α φάση? Μετά τη Β? Μετά τη Γ? Το Μάιο?
πατριωτισσα εγω ειμαι περιεργη να δω πως θα ενεργοποιηθουν αυτες οι παραλληλες αιτησεις χωρις να υπαρξει καταστρατηγηση της σειρας του πινακα απο τη στιγμη που υπαρχει εκεινο το ρημαδοκουτακι!
Πως το φανταζομαι εγω οτι θα γινει.... 1) Τρεχει η Α'Φαση πατροπαραδοτα οπως ολες τις χρονιες2) Πανε οι εκπαιδευτικοι στις περιοχες με βαση τις προτιμησεις της αρχικης δηλωσης3) Γινονται οι τοποθετησεις ανα περιοχη με βαση τις δηλωσεις προτιμησης σχολειων, πατροπαραδοτα και παλι....τελειωνουν οι τοποθετησεις και καποια απο τα δυσπροσιτα (π.χ. 20 δημοτικα) εξακολουθουν να μενουν κενα....4) Ξανατρεχει συμπληρωμα της Α'Φασης και επιλεγονται 20 ατομα ΠΕ70 που δε μπηκαν Α'Φαση (λογω θεσης στον πινακα αναπληρωτων) αλλα εκαναν την ειδικη δηλωση με τα δυσπροσιτα...Συμπερασμα... οσοι εβαλαν κουτακι (και ειναι ετοιμοι για ολα) για καλο και για κακο ας κανουν κ τη συμπληρωματικη δηλωση....