0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλιώς σε τι θα τοποθετηθείς? Σε μανάβικο?
οκ, εσυ το πηγες στην τοποθετηση. δεν εννοουσα ομως αυτο. πες οτι γινεται η α'φαση με τις αιτησεις που εχουμε ηδη κανει. στην ειδικοτητα μου παιρνουν 28, εγω ειμαι στην 30 θεση, δεν εχω κανει συμπληρωματικη αλλα εχω δηλωσει το κουτακι. ενας απο τους 28 δε δεχεται τη θεση στο Αγαθονησι, να χρησιμοποιησω αυτο το νησι μιας και ειναι της μοδος φετος, ποιον θα καλεσουν στη θεση του? εμενα που ειμαι στο 30 με το κουτακι η αυτον που εκανε συμπληρωματικη, βαζοντας και το Αγαθονησι, που ομως ειναι στην 300η θεση του πινακα?
2) Με το κουτάκι δεν σου εξασφαλίζεται απαραίτητα ότι θα πας στα δυσπρόσιτα. Όποιος συνειδητά θέλει να υπηρετήσει εκεί για να ωφεληθεί του νόμου, καλύτερα να το δηλώσει...ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει στην τοποθέτηση!
Εννοεί η Μελίτα, ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουμε δήλωση τοποθέτησης, όταν μας καλέσουν στις διευθύνσεις, φαντάζομαι...
Εσενα βέβαια, με το κουτακι!!! Θα τρελαθούμε εντελώς εδώ μεσα; Κουτακι σημαινει ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΛΟΒΕΡΔΟΠΑΡΕΑ.
κι επειδη το κουτακι περιλαμβανει ολη την ελληνικη επικρατεια, καλυπτει και τα δυσπροσιτα, οποτε εχοντας τικαρει το κουτακι, θεωρω οτι καλυψα τα παντα και δεν υπαρχει αναγκη συμπληρωματικης δηλωσης.