0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με σειρα περιπου 1990 κατι τι ελπιδες υπαρχουν?
Παιδια εχω πολυ καιρο να γραψω αν κ παρακολουθω ολες τις συζητησεις. Αλλα πραγματικα αυτες οι δυο μερες (για να μη μιλησω για ολο το καλοκαιρι δηλαδη...!) μεχρι να βγει η α' φαση, ηταν τοσο τραγικες....το F5 πραγματικα αφου δεν μας εβρισε!! Σας παρακαλω πειτε μου,πιστευετε φετος με σειρα 1615 περιπου εχω ελπιδα? Ουτε καν αν εχει νοημα να κοιταω δεν ξερω με ολες αυτες τις αερολογιες που εχουμε ακουσει πια φετος αλλα κ γενικα!(απλα φετος το ξεφτιλισανε!!
πιστευω ναι εχεις ελπιδες....λογικα για τις ιδιες ακριβως διευθυνσεις θα χρειαστουν στις επομενες φασεις ,τουλαχιστο αλλους 100-150....
Πλάκα κάνεις; Εγώ κοντά στο 1730 ελπίζω ακόμα και για
Έχω έτοιμο τον πίνακα μετά την Α' φάση. Θα ανέβει σε λίγο, μέχρι να λύσω ένα πρόβλημα με το διαχειριστή.
Καλησπέρα, περιμενοντας τη β φαση γεματη απογοητευση!!! Περυσι εμεινα εκτος εχοντας δηλωσει μονο ενα νομα στη Κρητη παρακαλω1!!!Φετος δηλωνοντας παλι Κρητη και περισσοτερους νομους εχασα καθε ελπιδα με θεση γυρω στο 1530!!!!!Τι λετε θα τα καταφερω να ξαναμπω σε σχολικη αιθουσα και να ακουσω :" Καλημέρα1!!!!"