0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά έχω κουραστεί πολύ..και είμαστε ακόμη στην αρχή.........μια ερώτηση βρε κορίτσια, γιατί αυτή η αβεβαιότητα με σκοτώνει...όπως άλλωστε και εσάς φαντάζομαι....έχω σειρά γύρω στο 1630.... δεν έχω βάλει κουτάκι, έχω βάλει ωστόσο κρήτη....υπάρχει περίπτωση να με πάρουν ΄β φάση? ή αν όχι β τουλάχιστον , θα δουλέψω φέτος?
Μαρία, πιστεύω θα δουλέψουμε. Κι εγώ περιμένω με 1730 σειρά και είμαι αισιόδοξη. Η Κρήτη έχει πολλά κενά. Εγώ έβαλα μόνο Χανιά και Ρέθυμνο, αλλά έβαλα και
τι β φαση μονο 100 ατομα;; >:(πιστευω γυρω στα 400....
Μακάρι κοπέλα μου.....μήπως και μαζέψουμε κανένα μόριο γιατί του χρόνου με την προϋπηρεσία που θα μπουν μπροστά μας οι ΠΕ60.50 και οι ειδικές κατηγορίες δεν μας βλέπω καθόλου καλά.....το θέμα πάντως πιστεύω κι εγώ πως θα ξεκαθαρίσει το Οκτώβρη.....μετά οι φάσεις θα είναι πολύ μικρές .............προς το παρόν πάντως και ο Μπράτης δεν έχει αναφερθεί καθόλου σε ΄β φάση.......
Στους ΠΕ60.50 θα τους μετρήσει όλη τη προϋπηρεσία 2010-2014 ή όπως εμάς 2012-2014;
Κοριτσια κ μενα δεν ανοιγει ο πινακας!λεει οτι ειναι κατεστραμμενος!μηπως μπορειτε να τον ανεβασετε ξανα ;ευχαριστω
Αν καποια φετος δουλεψει αναπληρωτρια σε δυσπροσιτο π.χ.9 μηνες στον πινακα αναπληρωτων θα προστεθουν 18 μορια ή 1,8 του χρονου;;;ξερεις κανεις;;;