0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι έχεις δίκιο 2 είναι. Στην αρχή είχα καταλάβει ως τον Ιούνη του '11 αλλά ήταν του '10. Εγώ προσωπικά χάνω 2 καλές χρονιές (σίγουρα και πολλές συναδελφισες) δεδομένου ότι χάνω και το 12-13 που λόγω εγκυμοσύνη ς δε δούλεψα επίσης... Ας τι να πω... Νομίζω ότι φέτος είναι η τελευταία μου ελπίδα που μπορώ και κρατιέμαι σ αυτή τη σειρά... Και αυτό μόνο αν βγει σύντομα φάση και είμαι μέσα...
Τπτ από τα 2 από ότι κατάλαβα καλά γω.από τον 9/12! Οι 2 προηγούμενες είναι εντελώς χαμένες χρονιές και για δυσπρόσιτα και για μη
Άλλη μια ερώτηση που νομίζω ότι η Demetroula παλαιότερα είχε,απαντήσει αλλά δε βρίσκω την απάντηση. Εάν και εφόσον γίνει ασεπ, πάλι θα ισχύσει το ίδιο πραγμα με την προϋπηρεσία ?η θα προηγηθούν προσλήψεις από τον πίνακα του ασεπ όπως θα διαμορφωθεί ?
καλησπερα ...ποσοι αραγε μεχρι το1300 περιμενουν για αθηνα.....να ξερει κανεισ;;
Μπορούμε να κάνουμε μια έρευνα;;; πάντως εγώ με θέση γύρω στο 250 περιμένω Αθήνα και Πειραιά... στον Πειραιά έμαθα όμως ότι είναι λίγα τα κενά κι όχι τόσα όσα αναφέρει η ΔΟΕ.
πωσ να την κανουμε;;ποιοσ μπορει να βοηθήσει;;