0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δυσκολο μέχρι το 1300....εγώ πάντως που εχω κάνει ενα τσεκάρισμα μπορώ να σας πω ότι μέχρι το νούμερο 89 του εκκαθαρισμένου πίνακα της demetroula που εχει Α/Α 427 είναι συν πλην 4 άτομα γύρω στα 20 άτομα που θελουν τις 4 περιοχές της αθήνας και πειραιά
να μην παρει περιπου 120 ατομα αθηνα;;ειμαι στον εκαθ.πινακα περιπου 400...ν α μην με φτασει η αθηνα;;πιστευω πωσ περιπου 200 ατομα ειναι για βορεια....τι να πω πια....
120 άτομα Αθήνα; Εννοείς α,β,γ,δ; Πολύ δύσκολο μου φαίνεται........ Εκτός και εννοείς και ανατολική και δυτική αττική οπότε ναι είναι πιθανό.
Κορίτσια πώς κάνετε τσεκάρισμα να,δείτε που θέλουν να πάνε οι κοπέλες ?ήθελα και γω να δω και δεν ήξερα πως. Εγώ με θέση περίπου 65 έχω ελπίδες για Σέρρες που έχει υποτίθεται ακόμη 11 κενά, η θέλουν όλες οι από πάνω μου τα ίδια ?τις,πρώτες μου επιλογές θέση.νίκη Κιλκίς και Ημαθία τις έχω αποκλείσει γτ δεν είχαν κενά νομίζω. Αν ξέρει κάποια ας με βοηθήσει[/quoκοίταξε τα 2 προηγούμενα χρόνια τις 3-4 πρώτες φάσεις που εγιναν και θα δεις τα από πάνω σου τι προτιμούν...λίγο πολύ τα ίδια άτομα είμαστε
Παράθεση από: efi_thes στις Σεπτεμβρίου 11, 2014, 11:34:41 pmΚορίτσια πώς κάνετε τσεκάρισμα να,δείτε που θέλουν να πάνε οι κοπέλες ?ήθελα και γω να δω και δεν ήξερα πως. Εγώ με θέση περίπου 65 έχω ελπίδες για Σέρρες που έχει υποτίθεται ακόμη 11 κενά, η θέλουν όλες οι από πάνω μου τα ίδια ?τις,πρώτες μου επιλογές θέση.νίκη Κιλκίς και Ημαθία τις έχω αποκλείσει γτ δεν είχαν κενά νομίζω. Αν ξέρει κάποια ας με βοηθήσει[/quoκοίταξε τα 2 προηγούμενα χρόνια τις 3-4 πρώτες φάσεις που εγιναν και θα δεις τα από πάνω σου τι προτιμούν...λίγο πολύ τα ίδια άτομα είμαστεΩχ...και που είναι αυτοί οι πίνακες ??συγγνώμη αλλά κτ κολληματακια τα τρώω από το πολύ ψάξιμο και την αναμονή
efi_thess ψαξ' τα στο google ή στο site του υπουργείου.
Να,πατήσω α 'φαση αναπληρωτων πχ?γτ πατώντας πίνακες αναπληρωτων μου βγάζει τους πίνακες κατάταξης. Σ'ευχαριστω πάντως για την ανταπόκριση
λοιπόν,μετά από ένα τσεκάρισμα που έγινε παρέα με τη giotadgk ,μέχρι τη σειρά 160κατι του πίνακα της Demetroula,υπάρχουν γύρω στα 50 άτομα που θέλουν Αττική...