0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μεχρι το 160 του πινακα υπαρχουν πανω απο 70-80 ατομα που θελουν Αττικη...Γενικοτερα στην Α'Φαση μεινανε εξω πολλοι απο Αττικη λογω των λιγων θεσεων που εβγαλαν τα ΠΥΣΠΕ του λεκανοπεδιου...Εκτιμηση μου οτι η Αττικη θα φτασει εως το 250-280 του εκκαθαρισμενου πινακα!
Κι εγώ με θέση περίπου 1200 στον ενιαίο και 380 στον εκκαθαρισμένο, φοβάμαι ότι δε θα με φτάσει για Αθήνα-Πειραιά-Αττική :-( Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Lefa πρέπει να είμαστε πολύ κοντά στους πίνακες. Μακάρι να μας φτάσει!!!
Καλημερούδια......Τελείωσε λοιπόν και αυτή η εβδομάδα........το πρώτο κουδούνι χτύπησε....και τα κενά....παρέμειναν ως είχαν....Κάθε Τετάρτη, διάβασα κάπου ότι είπε ο Λοβέρδος θα γίνονται οι προσλήψεις........ανάλογα με την ροή των κενών.....ποια ροή έχουν τα κενά , μόνο αυτός ξέρει...περιμένουμε λοιπόν αυτήν την Τετάρτη 3000 προσλήψεις....για ποιες ειδικότητες δεν ξέρουμε.......με την λογική ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνουν συνολικά 10000 προσλήψεις του μένει ακόμη μια Τετάρτη για να κάνει άλλες 7000 προσλήψεις...τελειώνει μετά ο Σεπτέμβριος βλέπεις....... Εγώ λέω μπούρδες...και φρούδες ελπίδες πουλάει ο κ . Λοβέρδος για ακόμη μια φορά...... έχει τόσο δίκιο ο Καψαλάκης τελικά που από την αρχή έλεγε ότι τον Οκτώβριο ανοίγει το ΕΣΠΑ άρα και οι προσλήψεις κι αυτές με το σταγονόμετρο........μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!!
Η τελευταια που μπηκε περυσι Αθηνα ειχε νουμερο 1091 και μπηκε ανατολικη αττικη.
Ε ναι!!Μιλαω για Μαρτιο απ' οτι θυμαμαι. τι να κανουμε; ή βαζεις μόνο Αθήνα και περιμένεις την άγια εκείνη μερα πότε θα έρθει ή είσαι καθε Σεπτέμβρη με βαλιτσα.
josua τι πιστεύεις για αχαια, βοιωτία, αργολίδα; Υπάρχουν κενά σε αυτές τις περιοχές;