0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: josua στις Σεπτεμβρίου 12, 2014, 05:34:40 pm μεχρι το 226 του εκκαθαρισμενου (η τελευταια απο τις 295 που μπηκαν Αττικη στις περσινες δυο μεγαλες φασεις) υπολογιζω 100-120 ατομα..αρα μεχρι το 335 που ανεφερες το νουμερο θα πλησιασει τα 150 ατομα...[/quoteλεσ και για ανατ.και δυτικη ατικη;; η μονο αβγδ;;αναφέρομαι σε ολα τα πυσπε της αττικης!
μεχρι το 226 του εκκαθαρισμενου (η τελευταια απο τις 295 που μπηκαν Αττικη στις περσινες δυο μεγαλες φασεις) υπολογιζω 100-120 ατομα..αρα μεχρι το 335 που ανεφερες το νουμερο θα πλησιασει τα 150 ατομα...[/quoteλεσ και για ανατ.και δυτικη ατικη;; η μονο αβγδ;;
Ας πούμε και για Αιτ/νια βρε κορίτσια την δηλώσατε ;;να περιμένω ή μπα 128κατι στον πίνακα θα με φτασει τώρα έχει σταματησει 1112....ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item964
Yπόμνημα του συλλόγου μας για τα κενά στην γενική και ειδική αγωγή ΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤο ΔΣ του Συλλόγου Αναπληρωτών Νηπιαγωγών, έπειτα από τα κενά που δημοσιοποίησε η ΔΟΕ στις 10 Σεπτεμβρίου και ανέρχονται μέχρι σήμερα σε 906 για τον κλάδο μας μόνο, ζητεί την άμεση κάλυψη του συνόλου αυτών, για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των νηπιαγωγείων της χώρας. Επισημαίνουμε ότι, τα επικαιροποιημένα κενά που δημοσιεύτηκαν, αποδεικνύουν ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών νηπιαγωγών που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου, δεν επαρκούν στη στελέχωση των νηπιαγωγείων και καθιστούν το έργο μας δύσκολο στην έναρξη της σχολικής χρονιάς.Επιπλέον σημειώνουμε ότι, τα κενά στα ειδικά σχολεία και στα τμήματα ένταξης ανέρχονται περίπου στα 330. Όπως γίνεται αντιληπτό οι 18 προσλήψεις νηπιαγωγών ΠΕ61, καλύπτουν μόλις το 5% των κενών. Η κάλυψη των παραπάνω κενών, είναι επιτακτική και πρέπει να πραγματοποιηθεί από τους πίνακες ΠΕ60.50 και τους εναπομείναντες ΠΕ61.Αναγνωρίζοντας το αίσθημα ευθύνης και κατανόησης που επιδεικνύετε καθημερινά, ευελπιστούμε στην άμεση κάλυψη του συνόλου των λειτουργικών κενών, για τη βέλτιστη και αποδοτική λειτουργία των νηπιαγωγείων.Μετά τιμής Το ΔΣ του Συλλόγου Αναπληρωτών Νηπιαγωγών
και εγω ειμαι για ευβοια πρωτα και μετα για αιτωλοακαρνανια......σειρα 124κατι !ευελπιστω να φτασει μεχρι εμας...τι στο καλο τοσα κενα αναφερει ο μπρατης οτι εχουν ακομη...και επειδη ειμαι καλη θα πιασω εγω την ευβοια και αφηνω για εσενα την αιτωλοακαρνανια...μεταξυ μας δεν θελω να παω εκει,προτιμω ευβοια!!!!
εχουμε καμια εικονα για τα κενα που παραμενουν στα δωδ/σα? dimi asia?
Δεν εχω εικόνα δυστυχως οχι!Σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλα παντως!30 δεν πήγανε αν δεν κανω λαθος?Υπήρχαν κι αλλα κενα σε σχέση με τα μέρη που τοποθετήθηκαν οι αναπληρώτριες, αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι παίχτηκε με αποσπάσεις!Γι αυτο δεν ξερω!ο, τι μαθω θα το γραψω αμεσως!