0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος,κάτι μου λέει,ότι οι αποσπάσεις παίξανε,κυρίως,στη Πέλλα....Ίδωμεν....
Καλησπερα κοριτσια . Με σειρα γυρω στο 260 στον α εκαθαρισμενο πινακα (ο β δε μου ανοιγει) λετε να εχω πιθανοτητες για α&γ αθηνας ; . Ευχαριστω.
εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι όσοι είναι από
Ας μην τα βλέπει ο καθένας από την δική του οπτικη γωνιά... Η δουλειά των αναπληρωτών είναι να αναπληρώνουν τους μόνιμους.. Δηλαδή τι περιμένετε κάποιοι?? Να μην κάνουν αιτήσεις οι μόνιμοι για αποσπάσεις και μεταθέσεις για να εχει θέσεις για τους αναπληρωτές?? Μα και οι περισσοτεροι μόνιμοι το πέρασαν αρκετά χρόνια το στάδιο της αναπλήρωσης και τότε τρέχαν εκείνοι στα νησιά... Συγνώμη για το ύφος μου αλλά αυτή είναι η αλήθεια.. Σκεφτείτε και τον μόνιμο που για να πάει θεσσαλονίκη έκανε 15 χρόνια και τώρα έρχεται ένας αναπληρωτής να μας την πει. Εκεί πουείσαι ήμουνα και εδώ που ειμαι θα ρθεις...
Αρχίζω να αγχώνομαι περισσότερο για το αν θα δουλέψω φέτος ή αν με καλέσουν πάλι τέλη Γενάρη... για Αθήνα...
Astropeleki τι θέση περίπου έχεις; Κι εγώ περιμένω για Αττική και είμαι γύρω στο 1100-1200 στον ενιαίο και 380 στον εκκαθαρισμένο (όχι τον ανανεωμένο γιατί δεν μπορώ να τον ανοίξω) αλλά από ότι λένε εδώ μέσα, δεν έχω πολλές πιθανότητες... Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει πάντα τελευταία! Καλή μας επιτυχία!
Έχω καταλάβει σωστά ότι την Τετάρτη θα βγει φάση αναπληρωτών νηπιαγωγών;.... ;Έτσι δεν είναι;