0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ειναι να παρουν παραπανω με τα ολοημερα, χαλαλι τους, θα περιμενουμε
Πως και δεν έχουν βγάλει ονόματα; Εγώ πάντως έχω μείνει σταθερή στη θέση μου... απορώ, δεν έφυγε κανείς από πάνω μου;;;;
καλησπέρα και καλη επιτυχια σε οσες περιμενετε...Θα ηθελα να ρωτησω οταν ανανεωνονται οι πινακες δεν θα πρεπει κανονικα να φυγουν αυτοι που εφυγαν ήδη απο την πρωτη φαση για αναπληρωτές ή κανω κάτι λαθος???πχ. αν εισαι πριν τη α φαση 2000 και πάρει τους 900 δεν θα επρεπε να γραφετε στον πίνακα 1100??
Παράθεση από: mammy στις Σεπτεμβρίου 17, 2014, 09:14:26 pmκαλησπέρα και καλη επιτυχια σε οσες περιμενετε...Θα ηθελα να ρωτησω οταν ανανεωνονται οι πινακες δεν θα πρεπει κανονικα να φυγουν αυτοι που εφυγαν ήδη απο την πρωτη φαση για αναπληρωτές ή κανω κάτι λαθος???πχ. αν εισαι πριν τη α φαση 2000 και πάρει τους 900 δεν θα επρεπε να γραφετε στον πίνακα 1100?? οχι δεν γινεται ετσι!παραμενουμε στον πινακα!
ναι έχω...από αξιόπιστο πρόσωπο, ότι θα είναι περίπου 250-280 άτομα κρατικού και εσπα συνολικά..εύχομαι να διαψευσθώ και να είναι πολύ περισσότερα
οχι δεν γινεται ετσι!παραμενουμε στον πινακα!Να εισαι καλα βρε fiona μου γιατι μολις το ειδα επαθα ενα κοκομπλοκο.... ....χαχα ειναι απο τις πολλες ωρες στον υπολογιστη....παθαινω διαλειψεις... ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι τι να σου κανει??? ευχαριστω πολυ...
Μέτρησα συμφωνα με το ρεπορταζ του εσος 2229 συνολικές προσληψεις για ολες τις ειδικοτητες πλην δασκαλων και νηπιαγωγων.3000 ειχαν ανακονωσει οτι θα παρουν....η κανω λαθος;για να δουμε ποσοι μενουν για αυριο πε 70 & πε 60
Τους 800 ή 900 της ΔΕ τους υπολόγισες;;
καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!
χμ...μαλλον οχι