0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παραστάσεις διαμαρτυρίας της ΟΛΜΕ και για τα κενά ...Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται...Πώς και μας θυμήθηκαν; Λέτε να "έπιασαν τόπο" τα e-mails, τηλεφωνήματα που κάποιοι κάναμε, για να διαμαρτυρηθούμε για την σχεδόν παθητική στάση τους απέναντι στους αναπληρωτές; http://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/parastaseis-diamartyrias-apo-olme-se-olh-thn-ellada
Η Κεντρική Μακεδονία είναι πλήρης! Υπάρχουν κενά στην Χαλκιδική, Πέλλα, Κιλκίς. Αλλά πολλοί πλεονάζοντες Πιερία και Ημαθία. Με πρώην και νυν αιρετούς που μίλησα της Πιερίας τα κενά πολύ πιθανόν να καλυφθούν με υποχρεωτικές αποσπάσεις μονίμων από νομό σε νομό. Το δήλωσε άλλωστε και ο Λοβέρδος.
Αυτό φαινόταν από τους πίνακες του Κορδή. Μπορεί όμως να βγάλουν κενά αργότερα από άδειες ανατροφής/κύησης/επαπειλούμενες.