0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καμια ενημερωση-πληροφορια για την β φαση αναπληρωτων που να αφορα στην βθμια εχουμε; ο Μπρατης εγραψε κατι αλλα μονο για αθμια...για μας ξερουμε τιποτα;
τους βαρεθηκα ολους αυτους τους αιρετους...αλλα δεν θα επεκταθω γιατι θα πω λογια που δεν πρεπει...απο που λες fiora να μπορουμε να μαθουμε αν θα περιλαμβανει και βθμιους;
Fiora και υπόλοιποι, έστειλα μειλ και στον πασαφ για τα κενά στην Ηλεία, τα δίνει 11 ενώ το άρθρο τα βγάζει 23. Όπως έγραψα και χθες, μόνιμος μου είπε ότι τα κενά θα φανούν Τρίτη μεσημέρι. Ήδη ο πασαφ δίνει 350. Είναι πολλά ακόμα πιστεύω και ελπίζω. Συνάδελφοι, ας μην το βάζουμε κάτω. ΜΕΗΛ ΠΑΝΤΟΥ. Και στις βουλευτίνες που έκαναν λόγο για πολλά κενά στη ΔΕ και ανάγκη πρόσληψης από κρατικό αφου η ΠΕ έχει και το ΕΣΠΑ. Δεν το έχω, το ψάχνω. Διαβάστε το άρθρο http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article-wide/175215/ekpaideftikoi-liges-apospaseis-polloi.html
Επιβεβαιώνω για Ηλεία ότι τα νούμερα που αναφέρει το άρθρο υπήρχαν πριν τις τοποθετήσεις αναπληρωτών και μόνιμων . Νομίζω ότι τώρα είναι κάτω από έντεκα χωρίς να μαι 100% σίγουρος