0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για δείτε αυτο...http://paideia-news.com/content/files/94730794.docΕχει μια λογική
πω-πω, χαμός γίνεται απ' ό,τι βλέπω ::)μακάρι να ισχύει αυτό που λέτε για τα 10 χρόνια...δε θα 'χω πρόβλημα να διοριστώ στα 35 μου...μη σας πω κ στα 40... αλλά είχα την εντύπωση πως πλέον αν κάποιος από τη γενιά μου διοριζόταν οποτεδήποτε, θα ήταν θαύμα!! εύχομαι να μην είναι έτσι!!από ό,τι έχω καταλάβει η βαθμολογική κλίμακα αξιολόγησης του ασεπ ειναι οι 100 μονάδες με βάση τις 55, ώστε να θεωρείται κανείς επιτυχών...σωστα??
κάθε φορά που κάποιος επιτυγχάνει στον ασεπ, αλλά δε διορίζεται, παίρνει μορία για τον επόμενο? τα μόρια αυτά εξαρτώνται από το πόσο καλά έγραψε??
Μέχρι εδώ σωστά!Όχι ακριβώς. Τα μόρια των διαγωνισμών ΑΣΕΠ δεν αθροίζονται. Το πόσο καλά έγραψες σου δίνει έναν βαθμό και πάνω σε αυτόν προστίθενται προσαυξήσεις από ακαδημαϊκά προσόντα, κοινωνικά κριτήρια και προϋπηρεσία. Αν έχεις γράψει καλύτερα στον προηγούμενο ή στον προπροηγούμενο ΑΣΕΠ προσθέτεις τις παραπάνω προσαυξήσεις σε εκείνον τον βαθμό!
Μπορείς να κρατήσεις την βαθμολογία που πέτυχες το 2014. Σύμφωνα πάντα με το νόμο 3848 που ισχύει τώρα.
Δεν υποχρεούσαι να συμμετέχεις στον ΑΣΕΠ κάθε φορά. Απλά αν συμμετέχεις έχεις ελπίδες να βελτιώσεις τον βαθμό που έχεις κατοχυρώσει σε έναν από τους προηγούμενους δύο γραπτούς ΑΣΕΠ. Δεν χάνεις τίποτε με την συμμετοχή μόνο να κερδίσεις έχεις!