0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει παρθεί η απόφαση να μην πάρουν αναπληρωτές στην δευτεροβάθμια . Δυστυχώς , αν και το παλέψαμε με την Πεαδ , οι πιστώσεις όλες πήγαν πρωτοβάθμια για αλλη μια φορά . Εμεις οι πίσω του χρόνου παλι . Οι περιφέρειες δεν δίνουν τα κενά ,δεν ξερω γιατι , αν και υπάρχουν . Η ενισχυτική θα ξεκινήσει όταν θέλουν αυτοί ,οπως εγινε και πέρυσι μάλλον Ιανουάριο . Ο υπουργός αλλα λέει αλλα κανει ...ΑΣΕΠ παντως δεν θα κανει
Πήρα τηλ. υπουργείο. Ο υπάλληλος δε μου απάντησε ξεκάθαρα ναι ή όχι. Μου είπε μάλλον και να περιμένουμε μία ώρα ακόμη. Αριθμό φυσικά δε μου είπε αν και ρώτησα.
ΕνημέρωσηΜετά από επικοινωνία με το τμήμα διορισμών, να σας ενημερώσω ότι τα κενά θα συγκεντρωθούν τελικά αύριο! Δεν έχει συνεπώς αποφασιστεί η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα. Παράλληλα υπάρχει πιθανότητα οι προσλήψεις να γίνουν τη Δευτέρα! Σχετικά με την Ειδική Αγωγή αναμένονται από Δευτέρα 300 προσλήψεις Φιλολόγων! Έχω ζητήσει εδώ και μέρες τα κενά, χωρίς ανταπόκριση, Σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών και αύριο θα απαιτήσουμε την ταχύτατη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για ό,τι νεώτερο! http://nekordis64.blogspot.gr/
δεν ξέρω τι μαθαίνουν και από που κάποια μέλη σας.πάντως θα πάρουν δευτεροβάθμιας οποσδήποτε μου είπαν εμένα αμέσως μετά τους δασκάλους και νηπιαγωγούς που ήδη πήραν. αριθμό δεν μου είπαν. ούτε αν πρόκειται για σήμερα. καλή επιτυχία. α και για ΑΣΕΠ που κάπου γράφτηκε , για πολλοστή φορά το γράφω , η προθεση είναι να γίνει, αλλά και κανείς δεν ξέρει ακόμα , αν θα το καταφέρουν. και καλό αγώνα σε όσους αγωνίζονται για πραγματικά υγιείς επιδιώξεις.