0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, πόσους πήρε πέρσυ, ΕΣΠΑ και κρατικού?1350 περίπου?Αν κάνει δυο φάσεις με 200 μέχρι και την άλλη εβδομάδα κινούμαστε στα περσυνά, πάρα πολύ λίγους παραπάνω φέτος.
Μακάρι να πάρει άλλες 2 φάσεις με 200, έτσι πίστευα κι εγώ αλλά έχω αρχίσει και φοβάμαι...όταν λένε 200 πιστώσεις για δασκάλους και νηπιαγωγούς μαζί για τη φάση την προσεχή Παρασκευή, τι να ελπίσουμεΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΟΛΥ 100 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η Γ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΜΑΖΙ..
Παράθεση από: mujer στις Σεπτεμβρίου 23, 2014, 09:39:51 pmΜακάρι να πάρει άλλες 2 φάσεις με 200, έτσι πίστευα κι εγώ αλλά έχω αρχίσει και φοβάμαι...όταν λένε 200 πιστώσεις για δασκάλους και νηπιαγωγούς μαζί για τη φάση την προσεχή Παρασκευή, τι να ελπίσουμεΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΟΛΥ 100 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η Γ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΜΑΖΙ.. Εγώ νομίζω 200 άτομα Γ και Δ φάση μαζί το πολύ, ΕΣΠΑ και κρατικού. μετά 10, 15 20 κτλ. Θα φτάσει τα περσινά επίπεδα και ελάχιστα παραπάνω. Αλλά το δούλεμα που φάγαμε με τις 24500 προσλήψεις δεν χωνεύεται με τπτ.
Εγώ νομίζω 200 άτομα Γ και Δ φάση μαζί το πολύ, ΕΣΠΑ και κρατικού. μετά 10, 15 20 κτλ. Θα φτάσει τα περσινά επίπεδα και ελάχιστα παραπάνω. Αλλά το δούλεμα που φάγαμε με τις 24500 προσλήψεις δεν χωνεύεται με τπτ.
+++++++++++++φωνώ!
Το θέμα είναι ότι ξεροσταλιάζουμε πάνω από ένα χαζόκουτι ώρες και μέρες ολόκληρες ....και ακούμε το καθένα που ''παίζει '' το επικοινωνιακό του παιχνίδι να λέει για 24.000 κενά για 2.000 διορισμούς κ.λ.π. κ.λ.π. ,κάνοντας όνειρα πως ίσως φέτος δουλέψουμε.... ...... και στο τέλος τρώμε τα μούτρα μας και αηδιάζουμε με όλους και με όλα ... και κάθε χρόνο τα ίδια!!!!!
Εχεις απόλυτο δικιο dionisiac!Ειναι φοβερό αυτο που συμβαίνει καθε χρονια!Δυστυχως οταν ερχεται η ωρα των αποφάσεων ομως κ των απεργιών δεν κανουμε τιποτα!Πρόπερσι στο σχολειο που ειχα τοποθετηθεί στο Ν. Χαλκιδικης ειχαμε κανει μονο δυο ατομα απεργια με το άνοιγμα των σχολείων!Φαντασου δηλ!Υπαρχουν κι αλλες λύσεις εννοειται εκτος της απεργίας, αλλα δεν συνεννοούμαστε σωστα!!Ειμαστε κ εκπαιδευτικοι πολλών ταχυτήτων!Μην το ξεχνάμε κι αυτο!