0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα, για εμάς που είμαστε λίγο πιο ψηλά στον πίνακα, τι να περιμένουμε για τις επόμενες φάσεις?
Κι εγώ βρίσκομαι στο 1800 περίπου ... τι να περιμένουμε άραγε;;; Αλήθεια εσύ τι θέση έχεις;;
Νομιζω το πιθανοτερο σεναριο ειναι αλλη μια καλη φαση ΕΣΠΑ των 100-150 ατομων μεσα στο Οκτωβριο...και μετα μικρες φασεις.... με συνολο αναπληρωτων 1500-1600.....
Ενταξει ειναι δύσκολη η αναμονή, η ψυχολογία του καθενός.....ολα γενικως!Περιμένετε να δειτε τα ονοματα ομως πρωτα κ μην απογοητεύεστε!Μετα απο μια δύσκολη μερα.......προσωπικά μιλάω παντα.....καταλήγω παντα σε αυτο:Να ειμαστε καλα στην υγεια μας παιδια και ολα θα πανε καλα!Πολυ υπομονη, λιγο κουραγιο ακομη κι ολα θα φτιάξουν!Αληθεια!Χαμογελαστε κ δειτε αλλιως τα πραγματα.....οσο μπορειτε!Ειμαστε νέοι άνθρωποι με ονειρα........κ αυτα δεν μπορει να τα ισοπεδώσει κανεις κ κανενα Υπουργειο!
Κάποιοι δεν είμαστε τόσο νέοι πλέον... Ίσως να υπάρχουν και άτομα που έχουν κλείσει και δεκαετία στην αναμονή (ευτυχώς όχι εγώ προσωπικά, αλλά ξέρω συναδέλφους σε αυτή τη θέση). Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τις περιοχές, τα ονόματα, κι ας ελπίζουμε για μια ακόμα τριψήφια φάση μέσα στον Οκτώβρη (όσο χλωμό κι αν ακούγεται αυτό...).