0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ααααχχχ επιτέλους! Σερρες. Αντε καλή υπομονή κ στις υπόλοιπες κορίτσια... Κ καλή τοποθέτηση!
και μενα μετα κοπων κ βασανων φετος επιτελους με καλεσαν!!!Ηρακλειο!!απο τις τελευταιες μου επιλογες αλλα δνε πειραζει!!!!καλη τοποθετηση σε οσες ποσεληφθησαν και καλα αποτελεσματα σε οσες αναμενουν τις επομενες φασεις!!!
Μπραβο.Απο ΑΝΩ ΠΟΡΟΓΙΑ ξερεις?Γραψε αν διαψευστω.Μετα την τοποθετηση της Τριτης μονο αυτο το κενο ειχε μεινει.
Ειδικά για την περιοχή Σιδηροκάστρου,Dimitrie 66,αν έχεις υπόχη σου,μαύρη,μαυρίλα πλάκωσε,μαύρη σαν καλιακούδα!!....
Μπροστα στο ν.ΛΑΚΩΝΙΑΣ που ειμαι παραδεισος μου φαινεται το Σιδηροκαστρο.15 ΩΡΕΣ ταξιδι απο τον ξεροτοπο που ειμαι για θεσ/νικη.Ευτυχως εχει καλους ανθρωπους και φιλοξενους με τους μακεδονες εδω-πρωτες εντυπωσεις.
συγχαρητήρια σε όλους όσους προσελήφθησαν! καλώς να έρθεις στο ηράκλειο lav-u ! είμαι εδώ από την πρώτη φάση !
Πάλι καλά που δε σε στείλανε Λαπωνία!!!!Τι Κοζάνη,τι Λωζάνη....Τι Λακωνία,τι Λαπωνία....Dimitrie 66,καλή δύναμη και να 'ναι η τελευταία φορά!!
Να σε καλα που με στηριζεις.Εσυ τι λεει μεσα η εξω φετος?