0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι φάσεις από εδώ και πέρα πιστεύω θα είναι των 20-30 φιλολόγων. Κενά υπάρχουν, αλλά ποιός να τα αναδείξει? Οι αιρετοί της ΠΕ μόνο αγωνίζονται. Πάλι διάβαζα σήμερα για τα κενά ΠΕ στον Πειραιά. Συνάδελφοι, όσοι φέτος είστε τυχεροί και εργάζεστε, να το θυμάστε αυτό στις 5/11. Δεν έχω να γράψω κάτι άλλο. Έχω απογοητευτεί...
Παιδιά ας επικεντρωθούμε στα κενά που μαθαίνουμε απο δευτεροβάθμιες και πρόσωπα καθώς και σε ημερομηνίες φάσεων. Μην αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια, μας κάνει μόνο κακό.Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων είναι γνωστές, ας απευθυνθεί ο καθένας με όποιο τρόπο αισθάνεται.
Καλησπέρα συνάδελφοι! Μόλις πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή ότι σήμερα ζητήθηκαν από το υπουργείο τα κενά ανά διεύθυνση και την Τετάρτη θα υπάρξει νέα φάση αναπληρωτών! Όσο για τον Πειραιά, τα κενά αυτή τη στιγμή είναι περίπου 15, περιλαμβανομένης και της Σαλαμίνας. Υπομονή σε όλους μας - αν μάθω κάτι για αριθμό αναπληρωτών θα σας ενημερώσω.
Tα σπασμένα κενά, εφόσον ζεις σε αυτόν τον πλανήτη που λέγεται Ελλάδα (γιατί με τέτοια τρέλα που υπάρχει, περί πλανήτου πρόκειται) σημαίνει ότι θα στείλουν ΑΜΩ ή Ωρομίσθιους. Σε βολεύει?? Εμένα δεν θα με βόλευε καθόλου. Εκτός εάν σε πληρώνουν σαν ΑΚΩ διπλό μισθό για να κάνεις τουρνέ στον νομό. Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι την λανθάνουσα απορία σου.