0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη για την απρεπή ερώτηση ρε παιδιά, αλλά πόσα παίρνετε; Επειδή κάποιοι εδώ μέσα λένε ότι κάνετε...διακοπές !
όποιος το λεει αυτο μπορει να ερθει εδω που ειμαι εγω στο νησι που ειμαι με την υγρασια και τις πλημμύρες κτλ. με το 90% των σπιτιων να εχουν 90 % υγρασία χωρις θερμανση με ενα air condition της κακιας ωρας, να μπαίνω στην 4 εβδομαδα αρρωστη (με αντιβίωση) εξαιτιας τις υγρασίας. Να φυσαει 6 μποφορ και το αεροδρόμιο να μην πραγματοποιει πτήσεις οχι για πουθενα αλλου αλλα ουτε για την Αθηνα ... τα πράγματα μου που τα εφερα στις αρχες με το ταχυδρομειο έκαναν ακριβως 20 ημέρες λόγω συνεχόμενων απαγορευτικών ... και φυσικα το κυριοτερο να εισαι μακρια απο την οικογενεια σου!! Λυπαμαι που θα τους απογοητευσω αλλα εγω δεν εχω κανενα προβλημα μπορω να πάρω και τα μισα 476
πες τους να ελθουν να κανουμε μαζι διακοπες......εδρα μυτιληνη 3 φορες την εβδομαδα μυτιληνη -μανταμαδος (35χλμ*2*3=210) και 2 φορες την εβδομαδα μυτιληνη-πετρα (65χλμ*2*2=260) συνολο 470 χλμ την εβδομαδα ή 1880χλμ το μηνα.......ωραια ειναι...........
Αχαία πλήρωσε σήμερα ΕΣΠΑ