0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά να σας ρωτήσω ξέρετε αν και πως έχουν υπολογιστεί οι ώρες προυπηρεσίες σε ΙΕΚ δημόσια;; Ρωτάω γιατι εμένα πρώτη φορά όταν παραουσιάστηκα κυκλάδες μας ζήτησαν να συμπληρώσουμε στα έντυπα και για προυπηρεσία σε ΙΕΚ!!!!!αλλά δεν έιπαν πως την υπολογίζουν. Ξέρετε κάτι εσείς;
Ας πούμε ότι έχεις 250 ώρες σε δημόσιο ΙΕΚ (το οποίο δε συμπίπτει με προϋπηρεσία αναπληρωτή):250/87,5 = 2,86 άρα έχεις 2 μήνες. Για να βρεις τις ημέρες πολλαπλάσιάζεις το δεκαδικό μέρος επι 25, δηλαδή 22 ημέρες. Σύνολο: 2 μήνες και 22 ημέρες.Το 87,5 προκύπτει: (25 ημέρες δια 6 εργάσιμες) επί 21 (υποχρεωτικό ωράριο όταν έγινε αυτή η προϋπηρεσία). Μιλάμε για
Σε ευχαριστώ πολύ!!!είσαι πολύ αναλυτικός!!!Να σας ρώτησω κ κάτι που άκουσα κ δεν ξέρω αν ισχύει σχετικά με τις επιτηρίσεις των πανελλαδικών.Εμείς του ΠΔΕ που μας έριξαν στο ΕΣΠΑ θα τις πληρωθούμε τις επιτηρίσεις ή δεν γίνεται; Γιατι αν δεν γίνεται να μη μας στέλνουν πανελλαδικές κ χωνόμαστε άδικα!
Πήγα να κάνω την φορολογική μου δήλωση και διαπίστωσα ότι το ποσό από μισθωτή εργασία για το 2014 δεν μου έβγαινε σωστά, όταν υπολόγιζα ξεχωριστά τους εργοδότες. Πριν λίγο βρήκα ότι το ποσό για το μισθό Δεκεμβρίου 2014 που πληρώθηκα τον Ιανουάριο 2015 έχει περάσει στα ποσά από μισθωτή εργασία για το 2014!
Σε άλλους φορείς μου έχουν πει ότι μισθοί που μου οφείλονται και τους λαμβάνω το επόμενο έτος, μετράνε για το έτος το οποίο τους πληρώνομαι.
Παντως η νεα κυβερνηση εχει 0 στα 3 εντος του μηνα.Να δουμε θα συνεχιστει η ανικανοτητα?