0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφοι πληρώθηκε κανείς;
Καλησπέρα συναδερφισσα! Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγησεις τι σημαίνει αυτό? Γιατί μίλησα και εγώ με την οικεία πρωτοβαθμια και η κοπέλα που ειναι υπεύθυνη για τις πληρωμές μας, μου είπε πως θα έχουμε μείωση
Καλησπέρα!!!ούτε σε εμάς έχουν πληρώσει ακόμα με τοΜ.Κ (Ανατολική Αττική)ξερεις κάνεις ποτέ θα πληρωθούν οι ΠΔΕ??? 10/02 είναι του τακτικού....
Καλησπέρα και σε σένα. Εχω ενημερωθεί απο αιρετό πάνω στο θέμα αυτο και μου είπε οτι φέτος οι αναπληρωτές του ΕΣΠΑ δε θα δουν καμία μείωση του μισθού τους. Αυτο γιατί εχουμε υπογράψει τη σύμβαση και τα χρήματα εχουν ήδη δρομολογηθεί. Οι του κρατικού προυπολογισμού θα εχουν μειώσεις απο φέτος. Μου τόνισε μάλιστα οτι όσοι είμαστε του ΕΣΠΑ ήμαστε τυχεροί. Αυτα με κάθε επιφύλαξη πάντα...
Καλό είναι να μη λέμε ότι ακούμε (σωστά λες και "επιφύλαξη"). Αυτό που σου είπε ο αιρετός είναι 100% λάθος. Σύμβαση υπογράφουν όλοι (αν και δεν θα ήταν αυτός λόγος για αύξηση/μείωση αποδοχών). Δεν προβλέπεται πουθενά μείωση των αποδοχών, για κανέναν (μόνιμο ή αναπληρωτή). Όλοι θα πάρουν τουλάχιστον τα ίδια.
Χθες πληρωθηκα δευτεροβάθμια ΠΔΕ 886