0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάνεις λάθος.Είναι πάνω από 1000.Μαζί με το επίδομα παραμεθορίου ρώτησα.Ο καθαρός μισθός χωρίς αυτό είναι 950.87 νομίζω.Το επίδομα παραμεθορίου δεν ξέρω πόσα είναι καθαρά.Εσύ ξέρεις?
mlm οπως τα λες είναι αλλά πότε θα υποστούν την μείωση. Την νεα σχολική χρονιά (λόγω προσωπικής διαφορας) ή στην διάρκεια της τρέχουσας σύμβασης.(λόγω επανακατάταξης)
ΜΚ = μισθολογικο κλιμακιο.ΘΑ εισαι στο χαμηλοτερο ΜΚ και θα παιρνεις καπου 886Ε καθαρα.Λογικα οι ΠΔΕ πληρωνεστε καθε τελος του μηνα για το μηνα που εργαστηκατε.Ισως ο πρωτος μισθος να καθυστερησει, αναλογα με τη δευτεροβαθμια οποτε μπορει να πληρωθεις τελος Φλεβαρη για ενα και κατι μηνα. Καλο ξεκινημα.
Και σε εμένα βάλαν 1023,3. Τόσα μπήκαν σε εσένα? Θυμάσαι? Σε ποια
Από 1/1/2016 θα δούνε τη μείωση. Το λέμε ξανά για να μη γίνει παρανόηση: Όσοι είναι Δ-0 και πάνω.
δηλαδή τον Μάρτιο -Απρίλιο που θα πληρωθούμε με το νέο μισθολόγιο θα μας τα πάρουν αναδρομικά από 1/1/2016 ?
Οι αναπληρωτές που προσληφθήκαμε τον Οκτώβρη του 2015 θα υποστούμε μειώσεις;Έχω την αίσθηση ότι θα ισχύσει από το επόμενο σχολικό έτος.
Αν μπορεί κάποιος-α να μου απαντήσει,θα ήθελα να ξέρω για την μείωση ωραρίου για τους αναπληρωτές τι ισχύει;Μιά και από την διεύθυνση μου λένε για 10 χρόνια όπως στους μόνιμους και εγώ ξέρω για 72 μήνες (6 χρόνια)και βαθμό Δ0.
Η μείωση ωραρίου στους αναπληρωτές δεν εχει σχέση με αυτήν στους μόνιμους. Μείωση ωραρίου δικαιούται καποιος αναπληρωτής που έχει πραγματική προυπηρεσια 72 μήνες και άνω. Μην το υπολογίζετε με τα έτη διοτι θα μπερδευτείτε. Π.χ. Το 1 έτος σε εμάς τους αναπληρωτές δεν συνεπάγεται με 12 μήνες αλλά στην καλύτερη περίπτωση με 10 ή και λιγότερο...