0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομιζω οτι για καθε μηνα που δεν παιρνεις αδεια ειναι 35*2=70
Και γιατί να είναι 35 και όχι 45,7 ? Μπορείς να το τεκμηριώσεις ?Μετράει το ΜΚ ,επίδομα οικογενειακής παροχής και τυχόν επιδόματα (π.χ παραμεθόριος) . Για κάθε μήνα εργασίας 2 ημερομίσθια αποζημίωση .Για απασχόληση μικρότερη από ένα μήνα καταβάλλεται ανάλογο κλάσμα . Ως ημερομίσθιο λογίζεται το 1/30 του μηνιαίου μισθού .Για να το υπολογίσεις : Α=(ΗΜ*2/30-ΗμΚΑ)*(ΜΑ-ΚΑ)/30 ΗΜ:οι ημέρες εργασίαςΜΑ:οι μηνιαίες αποδοχές ΚΑ:το κίνητρο απόδοσης ΗμΚΑ:οι ημέρες κανονικής άδειας για όλο το σχολικό έτος Αν οι συνολικές αποδοχές του εκπαιδευτικού για όλο το σχολικό έτος είναι 0 ,τότε Α=0και εν συνεχεία αφαιρείς το φόρο
Εγώ που προσληφθηκα 22/01 και απολυθηκα 21/06 να υπολογισω τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο κανονικά; Δηλαδή μετρανε ως 6 μήνες η δεν υπολογιζω κάποιον από τους δυο;
Θα ήθελα όποιος συνάδελφος Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας πληρώθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΑ χωρίς να γίνουν αναδρομικές κρατήσεις από Δ0 σε Ε1 κλιμάκιο (το γνωστό θέμα για πολλούς από εμάς ) να μου στείλει πμ γιατί δεν μπορεί η κάθε διεύθυνση να κάνει ό,τι της κατέβει. Δευτεροβάθμια Ευρυτανίας μας τα κράτησαν κανονικά τα χρήματα καθώς ο προιστάμενος δεν είχε λέει ΦΕΚ με την τροπολογία του Υπουργείου για μη-αναδρομικές κρατήσεις..
Η τροπολογία δεν λέει ότι δεν επιστρέφονται τα ποσά. Απλά λέει ότι θα καθορισθεί ο τρόπος που θα επιστραφούν, πιθανώς μέσω ΔΟΥ.Και το σωστό είναι Ε2, όχι Ε1.
Ευχαριστώ συνάδελφοι... Άλλο το επίδομα δλδ και άλλο η αποζημίωση??? Εγώ είχα την εντύπωση πως μόνο το επίδομα παίρνουμε και πως δεν παίρνουμε αποζημίωση εδώ και χρόνια...