0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΔΔΕ Αχαΐας πληρώνει απο τον Σεπτεμβρη του 2016 με το νέο μισθολόγιο που ισχύει απο 01/01/2016, περιπου 100
Κανεις δεν σε υποχρεωνει να παρεις δανεια για να ανεβασεις πλασματικα τους μισθους και συνταξεις και τα οποια ξερεις οτι θα επιστρεψεις με πολλαπλασιο τοκο ...δημιουργωντας δυσβαχτα χρεη και βαζοντας ταφοπλακα στο μελλον των παιδιων μας...
Ο σχεδιασμός του Υπουργείου λέει ότι οι αναπληρωτές μεσω Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ θα πληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα. Σίγουρα όχι στις 15, το αργότερο έως 23, πριν φύγουν δηλαδή για διακοπές.Για τους αναπληρωτές τακτικού προϋπολογισμού παραμένει η γνωστή ημερομηνία: 10-01-2017.
Από όσο γνωρίζω το αφορολόγητο πρόκειται να αλλάξει. Δεν νομίζω να έχει γίνει ήδη. Σίγουρα σε παρακράτησαν 75
Σας πέρασαν το κανονικό ΜΚ; Οι περισσότεροι από μας είμαστε ακόμη στο εισαγωγικό! Από όσο γνωρίζω το αφορολόγητο πρόκειται να αλλάξει. Δεν νομίζω να έχει γίνει ήδη. Σίγουρα σε παρακράτησαν 75
καλημερα!οτι μου ειπε η υπευθυνη μισθοδοσιας σας λεω. της εξηγησα οτι περυσι που δουλεψα πρωτη φορα ο μισθος ηταν 1036ευρω (επιδομα τεκνων μεσα και μεταπτυχιακο) εσπα και φετος ειδα 960 στον λογαριασμο. μου ειπε δεν εχει περαστει η προυπηρεσια αλλά της ειπα οτι δεν ειχα προυπηρεσια αν εξαιρεσεις του προηγουμενου σχολικου ετους. οποτε...
Το ΕΣΠΑ πληρώθηκε .Το ΠΔΕ οχι .