*

Αποστολέας Θέμα: Μετατροπή συμβάσεων ΠΔΕ σε ΕΣΠΑ;  (Αναγνώστηκε 920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Μετατροπή συμβάσεων ΠΔΕ σε ΕΣΠΑ;
« στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 06:46:19 pm »
Γράφτηκε πως κάτι τέτοιο δόθηκε εντολή να συμβεί.Έχει ακούσει κανείς κάτι;Θα αφορά όλους κι αν ναι τι επιπτώσεις μπορεί να έχει;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Μετατροπή συμβάσεων ΠΔΕ σε ΕΣΠΑ;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:17:03 »

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 07:08:55 pm »
Η κοροιδια δεν εχει ορια....Εδω πρέπει να αντιδράσουμε συλλογικά. Πλέον θίγεται άμεσα ο θεσμός του εκπαιδευτικού.
Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε καταγγελία-εξώδικο αγωγή για παραπλάνηση, "αποπλάνηση" και βιασμό της ψυχικής μας υγείας. Επίσης αν δεν πληρωθούμε το αργότερο μέχρι το Νοέμβριο να προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στις τάξεις στα βουνα, τα λαγκάδια και τα ξερονήσια και να μην ξέρουμε πως, απο που και πότε θα πληρωθούμε!!!! Επίσης πρέπει να γίνει καταγγελία και σε αρμόδια όργανα της Ευρωπαικής Ενωσης.
Αν το κράτος έχει πτωχεύσει ας μας το πούνε και ας το μάθουν και οι δανειστές μας.
Το θέατρο του πλεανάσματος να τελειώσει τώρα να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε.......
Πρέπει όλοι μαζί με πρωτοστάτη το Σύλλογο Σύλλογο να δράσουμε άμεσα, γιατί αυτοί χτίζουν στις πλάτες μας....κυβερνήσεις.   

Αποσυνδεδεμένος greco1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 07:19:20 pm »
Μέχρι στιγμής μόνο ο Καψαλάκης έγραψε ότι.όλες οι συμβάσεις του ΠΔΕ ( κ της βθμιας ) μετατρέπονται σε ΕΣΠΑ . Σε αυτόν βασίζονται και κάποια χθεσινα δημοσιεύματα σε σαιτ .Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ισχύει . Απλά εγώ είμαι  επιφυλακτικός γιατί μέχρι τώρα όλοι μας λέγανε ότι είναι αδύνατη η πληρωμή της βθμιας μέσω ΕΣΠΑ .Πολύ ξαφνικό μου φαίνεται . Αν ισχύει και αυτό που γράφει ότι τα λεφτά του ΠΔΕ απλά δεν υπήρχαν τότε μιλάμε για μείον 3000 πιστώσεις δηλ. 13000 συνολικά αντί των 16000 που έλεγε το υπουργείο ....Πως είναι δυνατόν όμως να μην υπάρχουν οι πιστώσεις του ΠΔΕ. Εγώ θυμαμαι να έχει ψηφιστεί σχετική ρύθμιση στη βουλή για να διατεθούν στην εκπαίδευση. Λέτε να μας κοροϊδεύουν τόσο απροκάλυπτα;Μήπως το υπουργείο βρήκε τρόπο να εντάξει τα κλασικα δημοτικα στο ΕΣΠΑ και έτσι να ελευθερωθούν κάποιες  πιστώσεις από το ΠΔΕ για τη βθμια ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)