PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
Μετατάξεις
(Συντονιστές:
happiness
,
giokspy
)
Τέλος οι μετατάξεις για τους εκπαιδευτικούς με πτυχίο ΤΕΙ...
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Τέλος οι μετατάξεις για τους εκπαιδευτικούς με πτυχίο ΤΕΙ... (Αναγνώστηκε 7263 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sliver
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Απ: Τέλος οι μετατάξεις για τους εκπαιδευτικούς με πτυχίο ΤΕΙ...
«
Απάντηση #14 στις:
Οκτωβρίου 18, 2014, 01:48:56 am »
Tweet
Παράθεση από: amolla στις Οκτωβρίου 17, 2014, 11:16:38 pm
Ρατσισμό που κάνεις εσύ!
Ρατσισμο κανω εγω? καλα, πριν χασουμε τα μυαλα μας εδω μεσα με τις καταπληκτικες απαντησεις καποιων, θα επιστρεψω τους αστοχους και ασχετους χαρακτηρισμους σου απαντωντας οτι η
μοναδικοτητα
να εισαι αποφοιτος ΤΕΙ στο υπουργειο παιδειας και να κατατασσεσαι ως ΠΕ ειναι ο ρατσισμος απεναντι στους υπολοιπους αποφοιτους ΤΕΙ που διοριζονται στα αλλα υπουργεια ως ΤΕ.
η επιθεση σου ομως ειναι εντελως εκτος θεματος οποτε δεν θα συνεχισω γιατι εχουμε και σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθουμε...
Καταγράφηκε
We are so many...
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:17:16 »
25basilio
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #15 στις:
Οκτωβρίου 18, 2014, 11:27:33 am »
Παιδιά άνοιξα το θέμα για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι ότι ένας π.χ. ΠΕ20 όπως εγώ δεν μπορώ να πάρω μετάταξη σε κλάδο κατώτερης κατηγορίας λόγου ότι έχω πτυχίο ΤΕΙ. Ενώ ένας ΠΕ19 μπορεί αφού έχει πτυχίο Πανεπιστημίου και με το δίκιο του. Ακόμη άνοιξα αυτό το θέμα μήπως και μπορέσουμε να βρούμε κάποια λύση και ένα τρόπο αντίδρασης ώστε να αλλάξουν οι συγκεκριμένες διατάξεις και να μπορούμε να πάρουμε μετάταξη σαν ΤΕ…
Λέω ένα τυχαίο σενάριο που φοβάμαι ,φανταστείτε ότι κάποιοι ΠΕ με πτυχίο ΤΕΙ βγουν σε διαθεσιμότητα πως θα πάρουν μετάταξη σε διοικητικές υπηρεσίες αφού πλέον δεν το επιτρέπουν συγκεκριμένες διατάξεις???
Τέλος θα δώσω ένα παράδειγμα κ μην παρεξηγηθώ για τον ρατσισμό που αναφέρατε. Αλλά σαν ΠΕ20 θα υποστηρίξω την θέση μου. Οκ έχουν δίκιο να φωνάζουν μιας και είμαι ‘’βαπτισμένος’’ ΠΕ ενώ το πτυχίο είναι ΤΕΙ. Εγώ, πτυχιούχος ΤΕΙ που πέρασα κ διορίστηκα με εξετάσεις ΑΣΕΠ κ όχι από πίνακα όπως μερικοί ΠΕ19 τι πρέπει να λέω? Αφήστε λοιπόν τα μαλώματα κ προσπαθείτε να προτείνετε λύσεις ή τρόπους αντίδρασης για τα θέματα που μας αφορούν γιατί όλοι είμαστε συνάδελφοι κ βράζουμε πλέον στο ίδιο καζάνι….
«
Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2014, 12:01:06 pm από 25basilio
»
Καταγράφηκε
kirea
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #16 στις:
Οκτωβρίου 18, 2014, 11:46:44 am »
Σίγουρα δεν μετατάχθηκαν σε θέσεις διοίκησης συνάδελφοι ΠΕ20 με τις ¨υποχρεωτικές¨ μετατάξεις;
Μήπως υπάρχει και άλλη παρανομία (μέχρι να διορθωθεί όπως σωστά το θέτεις) στην περσινή διαδικασία;
Καταγράφηκε
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
25basilio
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #17 στις:
Οκτωβρίου 18, 2014, 11:53:38 am »
Συνάδελφε εάν διαβάσεις το πρώτο μήνυμα μου στο θέμα που άνοιξα θα καταλάβεις. Μετατάχθηκαν αλλά μόνο όταν το ήθελαν από το υπουργείο και τα βύσματα.
Εφεξής αποκλείει τις μεταγενέστερες αιτήσεις για κατώτερη κατηγορία.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:17:16 »
sliver
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #18 στις:
Οκτωβρίου 18, 2014, 12:38:10 pm »
τα περι ρατσισμου ειναι εντελως αβασιμα και αστοχα γιατι η μια παρεξηγηση φερνει την αλλη παρεξηγηση.
εγω 25basilio, σου ειπα οτι
οντως μπερδευτηκα
με το αρχικο σου μηνυμα γιατι νομιζα οτι ηθελες να παιρνετε μεταταξη ως ΠΕ στα αλλα υπουργεια. γι αυτο και εγραψα το:
"
Σκεψου να σε μεταταξει ως ΠΕ Διοικητικος ενω εχεις πτυχιο μονο απο ΤΕΙ. Καταφωρη αδικια για τους διοικητικους που εχουν σπουδασει σε ΑΕΙ και ειναι ηδη ΠΕ.
"
τωρα γιατι φανηκε ρατσιστικο αυτο στον amolla μονο αυτος ξερει. ισως αν το διαβασει χωρις κομπλεξ να καταλαβει οτι δεν ειχα προθεση ρατσισμου.στην τελικη, ετσι μας κατατασσει το δημοσιο, αναλογα με τις σπουδες μας σε ΥΕ,ΔΕ,ΤΕ,ΠΕ.
και για να γινεις ΠΕ διοικητικος ή αλλη θεση ΠΕ σε αλλο υπουργειο πρεπει να εχεις πτυχιο ΑΕΙ.
δεν το λεω εγω, ο νομος το λεει.
τελος, το θεμα που ανοιξες εχει να κανει με το προβλημα που σε απασχολει και οντως ειναι πολυ σοβαρο. αν και ειμαι ΠΕ και δεν με αφορα, σου εδωσα συμβουλες οπως να τηλεφωνησεις στο αρμοδιο τμημα του υποργειου ή ακομα καλυτερα να κανει επισημο ερωτημα η Δ/νση σου. το να συζηταμε για ασεπ,επετηριδα, πτυχια ΤΕΙ, πτυχια ΑΕΙ νομιζω ειναι εκτος θεματος. υπαρχουν αλλα threads για αυτα τα ζητηματα.
«
Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2014, 12:43:27 pm από sliver
»
Καταγράφηκε
We are so many...
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
Μετατάξεις
(Συντονιστές:
happiness
,
giokspy
)
Τέλος οι μετατάξεις για τους εκπαιδευτικούς με πτυχίο ΤΕΙ...