0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!!! Δυστυχώς είναι έτσι και χειρότερα. Η οικονομική εξαθλίωση των συναδέλφων που είναι μακριά απο τα σπίτια τους δεν περιγράφεται. Ακόμα απλήρωτοι, χρηματοδοτούν με δανεικά τη διαμονή τους και τις μετακινήσεις τους και πεινάνε στην κυριολεξία. Χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω οτι έσπασε δόντι συναδέλφου, χρειάζεται 600 ευρώ για να το αποκαταστήσει, ο άνθρωπος δεν μπορεί να αρθρώσει κανονικά και γίνεται περίγελος των μαθητών και φυσικά δεν έχει για να το φτιάξει. Αν βιαστήκατε να το βρείτε κωμικό και γελάσετε τώρα κλάψτε με την κατάντια μας και σκεφτείτε αν εσείς στη θέση του θα είχατε έτσι ευκολα αυτό το ποσό και ποιά θα ήταν η ψυχολογική σας κατάσταση.
Η κοινή γνώμη πλέον έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για τους εκπαιδευτικούς... Λεφτά βγάζουμε όλοι με τη σέσουλα...
ναι παιδια ετσι ειναι. και εγω με 23 ωρες, 10 διαφορετικα αντικειμενα, τρια σχολεια και κατι πηρε το αυτι μου και για υπερωριες. δεν ειναι οτι δε διαμαρτυρομαστε, αλλα κακα τα ψεματα... κανεις δε θέλει τις υπερωριες ούτε όμως και να τσακωνεται συνεχως με διευθυντες, δευτεροβαθμιες και συναδελφους. προσωπικα φετος το πυσδε της περιοχες μου με εχει επανατοποθετησει 4 φορες. απιστευτη ταλαιπωρια (δε μιλαμε για αστικο κεντρο φυσικα αλλα του διαολου τη μανα).
Και οι φιλόλογοι ΕΣΠΑ? Τότε γιατί λένε ότι δεν μπορούν αν καλύψουν τα κενά πε02 επειδή δεν μπαίνουμε στο ΕΣΠΑ?