0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα τη βοήθεια σας!Τελείωσα πριν 15 χρόνια το ΦΠ θεσ/νίκης,ασχολήθηκα με ιδιαίτερα 5 χρόνια.αλλά τα τελευταία 10 είμαι εκτός.Τώρα αποφάσισα να ασκησω και πάλι το επάγγελμα αλλά πέρα από τα ιδιαίτερα δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τους αναπληρωτές,αν μπορώ να κάνω αίτηση,έστω κι αν δεν έχω ελπίδες.Αν έχει κάποιος διάθεση,αςμου δώσει μερικές πληροφορίες.ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Για τα επόμενα 15 χρόνια δεν υπάρχει μέλλον για καμία ειδικότητα και όποιος νέος /α εισέρχεται στο κλάδο θα πρέπει να είναι και αποφασισμένος ότι απλά θα υποαπασχολείται, ότι θα ψάχνει να κάνει 5 μεταπτυχιακά για να ασχοληθεί τελικά με το βασικο του πτυχιο και ότι θα συμμετέχει σε 7 ΑΣΕΠ μήπως και διοριστεί.Αυτά ας τα γνωρίζουν κυρίως οι γονεις των μαθητων που θέλουν σωνει και καλά το παιδι να παει στο πανεπιστημιο.Ηδη ακομη και αυριο αν το φιλολογικο σταματουσε να δεχεται νεους φοιτητες, θα υπηρχαν καμια εικοσαρια χιλιαδες φιλολογων που και αυτοι αγωνιουν να διοριστουν μεσα στην επομενη 20ετια.
Καλησπέρα σε όλους!Διάβασα σε ένα site ότι ο Λοβέρδος θα ανακοινώσει αύριο ένα μέτρο εθελοντικής εργασίας αναπληρωτών φιλολόγων γιατί τα κενά είναι πολλά και δεν υπάρχουν πιστώσεις!Όσο για την εισαγωγή στις φιλοσοφικές σχολές εννοείται ότι πρέπει να δέχονται ελάχιστους και μερικές να μην λειτουργούν.Όσο για τους καθηγητές ας διδάξουν τα μαθήματά τους στις πιο παλιές φιλοσοφικές.Πρέπει να γίνουν συμπτύξεις σχολών.Όσο για αυτό που έγραψα στην αρχή κανένας φιλόλογος δεν πρέπει να δεχτεί εθελοντική εργασία γιατί κάτι τέτοιο είναι παράνομο και αντισυνταγματικό.Πρέπει να ξεσηκωθούμε!