0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν γινεται σε συννενοηση με τον δασκαλο να παρει ο αγγλικος τις 2 πρωτες ωρες? επισης πως κατανεμεται το προγραμμα των αγγλικων εβδομαδιαια?
Παράθεση από: serik στις Σεπτέμβριος 12, 2008, 04:34:27 μμΠαράθεση από: walkleon στις Σεπτέμβριος 12, 2008, 03:49:47 μμΣήμερα με ειδοποίησαν απο Χαλκιδική.Κι εμένα αλλά αρνήθηκα γιατί περιμένω από Ανατολική Θεσσαλονίκη. Γυρω στη θέση 110 Κεντρικής ΜακεδονίαςΤο ρισκάρεις βλέπω...Η Ανατολική Θεσσαλονίκη παίρνει περίπου συνολικά 40 με 45 άτομα.Σήμερα στις 1 το μεσημέρι η κατάσταση είχε ως εξής: Περιοχή Α μέχρι θέση 22 & Περιοχή Β μέχρι θέση 40.Λογικά θα είσαι απο τους τελευταίους και πιθανό να σου δώσουν και λίγες ώρες.
Παράθεση από: walkleon στις Σεπτέμβριος 12, 2008, 03:49:47 μμΣήμερα με ειδοποίησαν απο Χαλκιδική.Κι εμένα αλλά αρνήθηκα γιατί περιμένω από Ανατολική Θεσσαλονίκη. Γυρω στη θέση 110 Κεντρικής Μακεδονίας
Σήμερα με ειδοποίησαν απο Χαλκιδική.
Θα ήθελα κι εγώ να ενημερώσω όλους τους ΠΕ19 και ΠΕ20 που ενδιαφέρονται για την περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά από συνομιλία που είχα με τις διευθύνσεις, ότι εχει καλέσει η καθεμία 8 με 10 ωρομισθιους. Σε ποιόν ακριβώς αριθμό έφτασαν στον πίνακα δεν μου είπαν. Από βδομάδα θα συνεχίσουν. Υπομονή..
Παράθεση από: walkleon στις Σεπτέμβριος 12, 2008, 07:14:38 μμΠαράθεση από: serik στις Σεπτέμβριος 12, 2008, 04:34:27 μμΠαράθεση από: walkleon στις Σεπτέμβριος 12, 2008, 03:49:47 μμΣήμερα με ειδοποίησαν απο Χαλκιδική.Κι εμένα αλλά αρνήθηκα γιατί περιμένω από Ανατολική Θεσσαλονίκη. Γυρω στη θέση 110 Κεντρικής ΜακεδονίαςΤο ρισκάρεις βλέπω...Η Ανατολική Θεσσαλονίκη παίρνει περίπου συνολικά 40 με 45 άτομα.Σήμερα στις 1 το μεσημέρι η κατάσταση είχε ως εξής: Περιοχή Α μέχρι θέση 22 & Περιοχή Β μέχρι θέση 40.Λογικά θα είσαι απο τους τελευταίους και πιθανό να σου δώσουν και λίγες ώρες.Πριν από 3 χρόνια δεν το ειχα ρισκάρει και το μετάνιωσα... Είχα πάρει 8ωρο από Χαλκιδική και αν είχα 10ωρο θα διοριζόμουν. Τότε οι άλλοι δίνανε 12ωρα. Τεσπα, εσύ δέχτηκες Χαλκιδική; Τι θέση είσαι;
Από αύριο θα κληθούν οι πρώτοι ωρομίσθιοι στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία σύμφωνα με δήλωση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Ανδρέα Καραμάνουhttp://alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070910e.php
Εγώ και πέρυσι και φέτος έχω πρώτες ώρες.Το "απαγορεύεται" το λέει κάπου;Το αναφέρει κάποια εγκύκλιος;