0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα στη δική σου περίπτωση μου φαίνεται λίγο παράξενο που σε θέλει την 1η ώρα..Έχει άλλες ειδικότητες το σχολείο σου ή είσαι η 1η που πήγες?
Βασικά είναι να σου κάτσει να πάς πρώτα στο σωστό σχολείο..
Αν θες τη γνώμη μου συννενοήσου με τον υπεύθυνο του άλλου σχολείου να τον πάρει τηλ να του πει ότι σε χρειάζεται αυτός πάση θυσία εκείνη τη μέρα που θέλει να σε βάλει ο άλλος 1η ώρα...Αν δεν μπορεί να το καταλάβει με τον άμεσο τρόπο ας το καταλάβει με τον έμμεσο
Να πάει να.....το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.....ΑΝ εργαστώ τελικά και στην άλλη δουλειά, το συγκεκριμένο σχολείο το παρατάω και θα προσπαθήσω να βρω ώρες σε σχολείο που θα είναι πιο κοντά στην άλλη δουλειά μου! Σ ευχαριστώ πολύ solero
ΠαράθεσηΝα πάει να.....το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.....ΑΝ εργαστώ τελικά και στην άλλη δουλειά, το συγκεκριμένο σχολείο το παρατάω και θα προσπαθήσω να βρω ώρες σε σχολείο που θα είναι πιο κοντά στην άλλη δουλειά μου! Σ ευχαριστώ πολύ solero Πόσα σχολεία έχεις anneta? 3? Μπορείς δηλαδή να αφήσεις το 1 και να πηγαίνεις μόνο στα 2 τώρα? Και τις υπόλοιπες ώρες πως θα τις καλύψεις? Θα περιμένεις να σε καλέσουν για άλλο κενό αργότερα?
για να μην ανοίξω νεο θεμα να πω ενα παραπονο που εχω με το ολοημερο που πηγαινω. Ο δασκαλος που ειναι στο ενα σχολειο εχει παρα πολλα παιδια. ΣΑν συνεπεια μου δινει μερικες φορες κ την δευτερα δημοτικου. Σαν αγγλικος κανονικα δεν παιρνω δευτερα αλλα Γ-Δ κ Ε-Στ. Τι να κανω? Σημερα που ειχα τριτη μου εδωσε κ την τεταρτη. Του εδειξα οτι δεν την θελω αλλ α τιποτα. Εν τω μεταξυ τα παιδιακια θελουν να ερθουν γιατι κανουμε παιχνιδια κ τον πρηζουν . Δεν ξερω τι να κανω.
θα το αφησω ετσι προς το παρον κ θα δω μελλοντικα. Ειναι 9 παιδια και με δυσκολευουν αλλα θα κανω λιγη υπομονη και βλεπουμε...
παιδια ξερει κανεις απο που μπορω να παραγγειλω αφισες με αγγλικο αλφαβητο ή αλλες με αγγλικο περιεχομενο ? ενδιαφερομαι να φτιαξω λιγο την αιθουσα που κανω αγγλικα στο ολοημερο διοτι ειναι υπόγεια και αχρωμη. Επισης μηπως ξερετε αν στα σχολεια οι οικοι στελνουν δωρεαν υλικο?
παιδια με τις παραμονες των εορτων τι γινεται στα ολοημερα? Πηγαινουμε κανονικα για μαθημα ? Πχ, 27η Οκτωβρη? κτλ.