0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έκανα ένα μικρό γκάλοπ για τη Θεσσαλία!Λοιπόν,Λάρισα είναι γύρω στο 20 του πίνακα ωρομισθίων της περιφέρειας και δίνουν 8ωρο.Καρδίτσα, έχουν πάρει μόνο 3 άτομα προς το παρόν και δίνουν 6ωρο για τώρα.Βόλος, είναι στην 1η δεκάδα(από την προηγούμενη εβδομάδα ) και δίνουν 8ωρο.Τρίκαλα, είναι στην 1η εικοσάδα και αυτοί και δίνουν επίσης 8ωρο.Αυτά, καλό μας κουράγιο!
Παράθεση από: temi_pe20 στις Σεπτέμβριος 18, 2007, 02:08:39 μμΈκανα ένα μικρό γκάλοπ για τη Θεσσαλία!Λοιπόν,Λάρισα είναι γύρω στο 20 του πίνακα ωρομισθίων της περιφέρειας και δίνουν 8ωρο.Καρδίτσα, έχουν πάρει μόνο 3 άτομα προς το παρόν και δίνουν 6ωρο για τώρα.Βόλος, είναι στην 1η δεκάδα(από την προηγούμενη εβδομάδα ) και δίνουν 8ωρο.Τρίκαλα, είναι στην 1η εικοσάδα και αυτοί και δίνουν επίσης 8ωρο.Αυτά, καλό μας κουράγιο!Για ποια ειδικοτητα? Διευκρινησε Pleeease!
Έχω την εντύπωση οτι γίνεται να πάρεις κάποιες ώρες σε έναν νομό και τις υπόλοιπες σε άλλον της ίδιας περιφέρειας. Δηλαδή εμένα με κάλεσαν σε έναν νομό για 8ωρο και νου είπαν αν θέλω να συμπληρώσω τις υπόλοιπες σε άλλο νομό. Βέβεια επειδή δε με βόλευε δεν το έκανα αλλά μου το πρόετειναν από το γραφείο. Καλό είναι να τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις.
Παράθεση από: miss_pc στις Σεπτέμβριος 18, 2007, 08:34:34 μμΈχω την εντύπωση οτι γίνεται να πάρεις κάποιες ώρες σε έναν νομό και τις υπόλοιπες σε άλλον της ίδιας περιφέρειας. Δηλαδή εμένα με κάλεσαν σε έναν νομό για 8ωρο και νου είπαν αν θέλω να συμπληρώσω τις υπόλοιπες σε άλλο νομό. Βέβεια επειδή δε με βόλευε δεν το έκανα αλλά μου το πρόετειναν από το γραφείο. Καλό είναι να τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις.Έχω σοβαρές επιφυλλάξεις!!! Διαφορετικοί νομοί=διαφορετικές διευθύνσεις, οπότε...
Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται αφου αποδεχτείς τη θέση;Υπογράφεις τη (πολυπόθητη) σύμβαση; Ύστερα σε τοποθετούν στα σχολεία και μετά κανονικά μάθημα;;;
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτέμβριος 18, 2007, 08:48:21 μμΠαράθεση από: miss_pc στις Σεπτέμβριος 18, 2007, 08:34:34 μμΈχω την εντύπωση οτι γίνεται να πάρεις κάποιες ώρες σε έναν νομό και τις υπόλοιπες σε άλλον της ίδιας περιφέρειας. Δηλαδή εμένα με κάλεσαν σε έναν νομό για 8ωρο και νου είπαν αν θέλω να συμπληρώσω τις υπόλοιπες σε άλλο νομό. Βέβεια επειδή δε με βόλευε δεν το έκανα αλλά μου το πρόετειναν από το γραφείο. Καλό είναι να τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις.Έχω σοβαρές επιφυλλάξεις!!! Διαφορετικοί νομοί=διαφορετικές διευθύνσεις, οπότε...Θα συμφωνήσω απόλυτα και βασίζομαι σε προσωπική εμπειρία...Δεν μπορείς να πάρεις ώρες σε διαφορετικούς Νομούς για να συμπληρώσεις π.χ 12ωρο.
κανενα νεο απο Πελλα;ειμαι στον πινακα Γ και εχω 260 θεση.εχω ελπίδες;