0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μελινάκι μπορείς να μας πεις σε ποια θέση βρίσκεσε του πίνακα γ για να ξέρουμε και εμεις τι να περιμένουμε.Και επίσης για πόσες ώρεσ σε καλέσανε;
Σου είπανε τίποτα για το αν χρειάζονται αρκετούς ακόμα;
Παράθεση από: elf1 στις Οκτώβριος 31, 2007, 12:39:31 μμΣου είπανε τίποτα για το αν χρειάζονται αρκετούς ακόμα;Σήμερα υπέγραψα στην πρωτοβάθμια Καρδίτσας για 12 ώρες. Ήμουν εγώ και άλλη μια κοπέλα μόνο- οι τελευταίες από ότι κατάλαβα γιατί είπανε ότι κλείσανε με τον κλάδο Πληροφορικής...Καλή επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε ότι ο δρόμος που διαλέξαμε θέλει πρώτα υπομονή και μετά...ΤΡΕΞΙΜΟ
Άρχισαν να καλούν σε Τρίκαλα και Καρδίτσα καθηγητές αγγλικών σε ολοήμερα για 6 και 12 ώρες αντίστοιχα. Στα Τρίκαλα είχαν φτάσει την Παρασκευή μέχρι και τον αριθμό 139, από τον πίνακα για την περιφέρεια Θεσσαλίας.
Παράθεση από: flair στις Οκτώβριος 28, 2007, 12:07:46 μμΆρχισαν να καλούν σε Τρίκαλα και Καρδίτσα καθηγητές αγγλικών σε ολοήμερα για 6 και 12 ώρες αντίστοιχα. Στα Τρίκαλα είχαν φτάσει την Παρασκευή μέχρι και τον αριθμό 139, από τον πίνακα για την περιφέρεια Θεσσαλίας.Που είναι αυτοί οι πίνακες βρε παιδιά ; Ψάχνω τόση ώρα και δεν τους βρίσκω πουθενά.. Μια διεύθυνση please!!!
Για την ενημέρωση των συνναδέλφων, είμαι ΠΕ19, και στον πίνακα μηδενικής προθπηρεσίας για την περιφέρεια πελλοποννήσου είμαι στην θέση 13.Σήμερα με κάλεσαν απο την πρωτοβάθμια της Αρκαδίας, δεν θα πάω γιατι που να τρέχω....ειμαι απο Κορινθία. Απο την πρωτοβάθμια Κορινθίας τώρα,μου είπαν οτι δεν είμαι στα πλάνα τους καθώς θα πάρουν μόνο 2-3 άτομα και σε έναν πίνακα που έχουν στην διάθεση τους δεν είμαι στους 15 πρώτους........πολύ παράξενα μου φαίνονται αυτα!
Παράθεση από: tasos_papei στις Οκτώβριος 17, 2007, 12:15:30 μμΓια την ενημέρωση των συνναδέλφων, είμαι ΠΕ19, και στον πίνακα μηδενικής προθπηρεσίας για την περιφέρεια πελλοποννήσου είμαι στην θέση 13.Σήμερα με κάλεσαν απο την πρωτοβάθμια της Αρκαδίας, δεν θα πάω γιατι που να τρέχω....ειμαι απο Κορινθία. Απο την πρωτοβάθμια Κορινθίας τώρα,μου είπαν οτι δεν είμαι στα πλάνα τους καθώς θα πάρουν μόνο 2-3 άτομα και σε έναν πίνακα που έχουν στην διάθεση τους δεν είμαι στους 15 πρώτους........πολύ παράξενα μου φαίνονται αυτα!Σήμερα με κάλεσαν απο δευτεροβάθμια αργολίδας