0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tasos_papei στις Οκτώβριος 17, 2007, 12:15:30 μμΓια την ενημέρωση των συνναδέλφων, είμαι ΠΕ19, και στον πίνακα μηδενικής προθπηρεσίας για την περιφέρεια πελλοποννήσου είμαι στην θέση 13.Σήμερα με κάλεσαν απο την πρωτοβάθμια της Αρκαδίας, δεν θα πάω γιατι που να τρέχω....ειμαι απο Κορινθία. Απο την πρωτοβάθμια Κορινθίας τώρα,μου είπαν οτι δεν είμαι στα πλάνα τους καθώς θα πάρουν μόνο 2-3 άτομα και σε έναν πίνακα που έχουν στην διάθεση τους δεν είμαι στους 15 πρώτους........πολύ παράξενα μου φαίνονται αυτα!Σήμερα με κάλεσαν απο δευτεροβάθμια αργολίδας
Για την ενημέρωση των συνναδέλφων, είμαι ΠΕ19, και στον πίνακα μηδενικής προθπηρεσίας για την περιφέρεια πελλοποννήσου είμαι στην θέση 13.Σήμερα με κάλεσαν απο την πρωτοβάθμια της Αρκαδίας, δεν θα πάω γιατι που να τρέχω....ειμαι απο Κορινθία. Απο την πρωτοβάθμια Κορινθίας τώρα,μου είπαν οτι δεν είμαι στα πλάνα τους καθώς θα πάρουν μόνο 2-3 άτομα και σε έναν πίνακα που έχουν στην διάθεση τους δεν είμαι στους 15 πρώτους........πολύ παράξενα μου φαίνονται αυτα!
Άρχισαν να ξανακαλούν πληροφορικούς απο Α' Θεσσαλονίκης. Εχούν φτάσει περιπού στον αριθμό 115 του πίνακα ωρομισθίων Κεντρικής Μακεδονίας.
Παράθεση από: tsixlas στις Νοέμβριος 03, 2007, 01:17:38 μμΆρχισαν να ξανακαλούν πληροφορικούς απο Α' Θεσσαλονίκης. Εχούν φτάσει περιπού στον αριθμό 115 του πίνακα ωρομισθίων Κεντρικής Μακεδονίας.Φίλε tsixla εγώ γνωρίζω, ότι από τον πίνακα ωρομισθίων Κεντρικής Μακεδονίας έχουν ξεπεράσει τον αριθμό 212, γιατί εδω και 4 εβδομάδες μια συνεδελφός μου υπέργαψε σύμβαση για 12ώρες/βδομάδα στο νομό Πιερίας.
Παράθεση από: tasos_papei στις Νοέμβριος 02, 2007, 03:53:08 μμΠαράθεση από: tasos_papei στις Οκτώβριος 17, 2007, 12:15:30 μμΓια την ενημέρωση των συνναδέλφων, είμαι ΠΕ19, και στον πίνακα μηδενικής προθπηρεσίας για την περιφέρεια πελλοποννήσου είμαι στην θέση 13.Σήμερα με κάλεσαν απο την πρωτοβάθμια της Αρκαδίας, δεν θα πάω γιατι που να τρέχω....ειμαι απο Κορινθία. Απο την πρωτοβάθμια Κορινθίας τώρα,μου είπαν οτι δεν είμαι στα πλάνα τους καθώς θα πάρουν μόνο 2-3 άτομα και σε έναν πίνακα που έχουν στην διάθεση τους δεν είμαι στους 15 πρώτους........πολύ παράξενα μου φαίνονται αυτα!Σήμερα με κάλεσαν απο δευτεροβάθμια αργολίδαςΜήπως εννοείς πρωτοβάθμια?sorry παιδια για την αναστάτωση απο την πρωτοβάθμια με κάλεσαν........που τέτοια τύχη για β/θμια
Δ Αθήνας ήταν στο 383. Ειχα πάρει 1 Νοέμβρίου
2109958434 - Δ ΑΤΤΙΚΗΣ...αν θες μας ενημερώνεις αν υπάρχει και τίποτα νέο απο εκεί!!!thanks