0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως ειπα και πιο πανω, επικοινωνησαν μαζι μου απο σχολειο, αν δεχομαι ωρες πδς. Ειπα ναι. Ειπε θα ξαναεπικοινωνησει μαζι μου.Το ποσο δυσκολο ειναι να παρεις πδς το ξερουμε ολοι, αλλα πειτε μου τωρα: εγω προφορικα τηλεφωνικα, ειχα μια διαβεβαιωση οτι θα μου δωσει ωρες. Αν πανε ολα καλα ως το τελος, δεν θελω τιποτε αλλο, δεν μπορω να αναλαβω αλλες ωρες αλλου.Χωρις ομως να εχω αναλαβει επισημα, χωρις ισως να εχω κατι στα χερια μου(υπογραφω κατι αραγε?) , αν με παρουν απο αλλο σχολειο (αν λεμε τωρα) για πδς, εγω τι να τους πω? Οτι δεν θελω? Κι αν στραβωσει κατι στη συνεργασια με το πρωτο σχολειο και δεν παρω τελικα ουτε εκει?Απο την αλλη, να λεω ναι σε ολους και στο τελος οταν αναλαβω καπου οριστικα, να τηλεφωνω και να λεω οχι?Δεν ξερω πως να το χειριστω. Και ειναι ρεαλιστικα οσα λεω, γιατι με καλεσαν κι απο αλλο σχολειο αλλα μαλλον εκει δεν με επιλεγουν τελικα. Οπως και να χει, ισως δεχτω κι αλλο τηλεφωνο.Πως να το χειριστω?
Μπορείς να πάρεις όσες ώρες σου προσφέρουν μέχρι να συμπληρώσεις τις 10 που είναι το όριο για ΠΔΣ.
Διαφωνω καθετα με την αντιμετωπιση "παμε στο πρωτο μαθημα για να γνωριστουμε με τους μαθητες, να δουμε τι θελουν να κανουμε" κλπ. Τα τμηματα ΠΔΣ τα επιλεγουν μαθητες που δεν εχουν να δωσουν λεφτα για φροντιστηριο σε ολα ή στα συγκεκριμενα μαθηματα. Οπως σ'ενα φροντιστηριο δεν πας απροετοιμαστος και δεν περιμενεις απο τους μαθητες σου να σου πουν τι θα διδαξεις, ενω ταυτοχρονα εμβαθυνεις στα σημεια που εχουν δυσκολιες, ετσι και στην ΠΔΣ. Διαφορετικα, εσυ μεν θα παιρνεις τα μορια, αλλα για τους μαθητες θα ειναι χασιμο χρονου. Και καποια στιγμη θα καταλαβουν κι οι ιδιοι οτι ειναι χασιμο χρονο, θα παρατησουν το τμημα και θα βρεθεις κι εσυ χωρις μορια.