*

Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορα ωρομισθιος  (Αναγνώστηκε 27180 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όχι με λόγια, με έργα το άδικο πολέμα....
    • Προφίλ
Απ: Πρωτη φορα ωρομισθιος
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 09:12:39 pm »
Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς πόσους ωρομίσθιους ΠΕ02 πήρανε πέρυσι στην περιφέρεια Θεσσαλίας; Φέτος έχω σειρά 52. Εχω πιθανότητες για Λάρισα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:58:17 »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 11:59:43 pm »
Οπως ειπα και πιο πανω, επικοινωνησαν μαζι μου απο σχολειο, αν δεχομαι ωρες πδς. Ειπα ναι. Ειπε θα ξαναεπικοινωνησει μαζι μου.
Το ποσο δυσκολο ειναι να παρεις πδς το ξερουμε ολοι, αλλα πειτε μου τωρα: εγω προφορικα τηλεφωνικα, ειχα μια διαβεβαιωση οτι θα μου δωσει ωρες. Αν πανε ολα καλα ως το τελος, δεν θελω τιποτε αλλο, δεν μπορω να αναλαβω αλλες ωρες αλλου.
Χωρις ομως να εχω αναλαβει επισημα, χωρις ισως να εχω κατι στα χερια μου(υπογραφω κατι αραγε?) , αν με παρουν απο αλλο σχολειο (αν λεμε τωρα) για πδς, εγω τι να τους πω? Οτι δεν θελω? Κι αν στραβωσει κατι στη συνεργασια με το πρωτο σχολειο και δεν παρω τελικα ουτε εκει?
Απο την αλλη, να λεω ναι σε ολους και στο τελος οταν αναλαβω καπου οριστικα, να τηλεφωνω και να λεω οχι?

Δεν ξερω πως να το χειριστω. Και ειναι ρεαλιστικα οσα λεω, γιατι με καλεσαν κι απο αλλο σχολειο αλλα μαλλον εκει δεν με επιλεγουν τελικα. Οπως και να χει, ισως δεχτω κι αλλο τηλεφωνο.

Πως να το χειριστω?

τι κανω αν μου τυχει αυτη η περιπτωση? συγνωμη αν η ερωτηση φαινεται χαζη, θελω να ειμαι προετοιμασμενος για ολα τα ενδεχομενα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 08:26:14 am »
Μπορείς να πάρεις όσες ώρες σου προσφέρουν μέχρι να συμπληρώσεις τις 10 που είναι το όριο για ΠΔΣ.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 08:39:55 am »
εχω 6 ωρες ΣΔΕ. Αν εμφανιστουν αλλες 8 σε δευτεροβαθμια με προσπερνουν ή μου δινουν τις 5 για να συμπληρωσω ωραριο και μετα καλουν αλλους?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:58:17 »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 09:17:21 am »
Μπορείς να πάρεις όσες ώρες σου προσφέρουν μέχρι να συμπληρώσεις τις 10 που είναι το όριο για ΠΔΣ.

Το διλημμα μου ειναι, πως να αρνηθω σε καποιο σχολειο αν με καλεσει, χωρις να εχω σιγουρεψει το άλλο, το οποιο μου ειπε οτι θα με καλεσει ξανα, αλλα ακομη δεν εχω οριστικοποιησει.
Αν πω σε ολους ναι, θα βρεθω με περισσοτερες απο 2 ωρες πδς, που δεν το θελω.
Αν πω οχι στο δευτερο σχολειο και δεν ευοδωθει ουτε στο πρωτο?
Απλα ειναι μεταβατικη η χρονικη περιοδος, εγω δεν μπορω να αναλαβω 'οσες πιο πολλες ωρες πδς' που παλευουν οι περισσοτεροι, αλλα δεν θελω να μεινω και εκτος πδς.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 09:40:20 am »
Να τους ρωτάς στο τηλ πότε θα πας να υπογράψεις τη σύμβαση.Οι ώρες οριστικοποιούνται από τη στιγμή που υπογράφεις. Όσο δε δεσμεύονται εκείνοι και φοβάσαι ότι δε θα σου τηλεφωνήσουν ξανά, άλλο τόσο δε δεσμεύεσαι κι εσύ μέχρι να υπογάψεις.Θα δέχεσαι από τηλ αλλά θα τους λες να σε καλέσουν όσο το δυνατόν συντομότερα για τη σύμβαση γιατί ενδέχεται να κλείσεις ώρες σε άλλο σχολείο.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2007, 09:41:52 am από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 10:07:19 am »
tihea με καλυψες πληρως, ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 06:03:51 pm »
Οταν θα ξεκινησω με το καλο να διδασκω, ποτε θα δω τα μορια μου περασμενα στο συστημα και στο e-aitisi?
Καθε ποτε ενημερώνεται?

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 06:52:40 pm »
Τα μόρια σου θα τα δεις οταν με το καλό κάνεις αίτηση για αναπληρωση-ωρομισθία
Οι αιτήσεις συνήθως γίνονται τέλη Ιουνίου και οι πίνακες βγαίνουν Αύγουστο.Ενας πίνακας ενιαίος διορισμού και ένας αναπληρωτών

Απο τους πίνακες μόνο αυτός των αναπληρωτών ανανεώνεται γιατι βγαίνουν τα ονόματα όσων διορίστηκαν.Μετά ανανεωνεται αν κάποιος γίνει τρίτεκνος ή μπει σε ειδική κατηγορία

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 17, 2007, 10:03:20 am »
Στην ΠΔΣ μπορεις να παραιτηθεις χωρις κυρωσεις οποιαδηποτε στιγμη του ετους. Δεν ειναι ομως ηθικο απεναντι στους μαθητες.

Διαφωνω καθετα με την αντιμετωπιση "παμε στο πρωτο μαθημα για να γνωριστουμε με τους μαθητες, να δουμε τι θελουν να κανουμε" κλπ. Τα τμηματα ΠΔΣ τα επιλεγουν μαθητες που δεν εχουν να δωσουν λεφτα για φροντιστηριο σε ολα ή στα συγκεκριμενα μαθηματα. Οπως σ'ενα φροντιστηριο δεν πας απροετοιμαστος και δεν περιμενεις απο τους μαθητες σου να σου πουν τι θα διδαξεις, ενω ταυτοχρονα εμβαθυνεις στα σημεια που εχουν δυσκολιες, ετσι και στην ΠΔΣ. Διαφορετικα, εσυ μεν θα παιρνεις τα μορια, αλλα για τους μαθητες θα ειναι χασιμο χρονου. Και καποια στιγμη θα καταλαβουν κι οι ιδιοι οτι ειναι χασιμο χρονο, θα παρατησουν το τμημα και θα βρεθεις κι εσυ χωρις μορια.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 17, 2007, 02:06:57 pm »
Διαφωνω καθετα με την αντιμετωπιση "παμε στο πρωτο μαθημα για να γνωριστουμε με τους μαθητες, να δουμε τι θελουν να κανουμε" κλπ. Τα τμηματα ΠΔΣ τα επιλεγουν μαθητες που δεν εχουν να δωσουν λεφτα για φροντιστηριο σε ολα ή στα συγκεκριμενα μαθηματα. Οπως σ'ενα φροντιστηριο δεν πας απροετοιμαστος και δεν περιμενεις απο τους μαθητες σου να σου πουν τι θα διδαξεις, ενω ταυτοχρονα εμβαθυνεις στα σημεια που εχουν δυσκολιες, ετσι και στην ΠΔΣ. Διαφορετικα, εσυ μεν θα παιρνεις τα μορια, αλλα για τους μαθητες θα ειναι χασιμο χρονου. Και καποια στιγμη θα καταλαβουν κι οι ιδιοι οτι ειναι χασιμο χρονο, θα παρατησουν το τμημα και θα βρεθεις κι εσυ χωρις μορια.

utenar καιρό είχες να κάνεις την εμφάνισή σου και να με σχολιάσεις! Τουλάχιστον αυτή τη φορά ξεκινάς με "γλυκό" τρόπο (Διαφωνώ κάθετα...κ.τ.λπ.)
Επειδή ξέρω ότι θα πεις το ίδιο ποίημα, ότι έχεις εμπειρία, ότι έχεις διδάξει σε φροντιστήρια, έχεις διδάξει σε βίαιους μαθητές.....ΕΓΩ λοιπόν που δεν έχω την εμπειρία σου αφού άλλωστε είσαι αρκετά μεγαλύτερη/ρος μου...την πρώτη μου διδακτική εμπειρία, καλώς ή κακώς, την απέκτησα από την ΠΔΣ, και την πρώτη μέρα έκανα αυτά που προανέφερα στον minus(και τον καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ τον ίδιο καιρό πέρυσι ήμουν στην ίδια φάση) ...που κατά τα λεγόμενα σου διαφωνείς. Εμένα όμως με βοήθησε να χαλαρώσω και να μπω στον ρόλο της καθηγήτριας και όλα τα σχετικά...Το ότι κράτησα λοιπόν, το τμήμα μέχρι το  Μάιο πιστεύω ότι τα λέει όλα!
Για θυμίσου και εσύ την πρώτη πρώτη φορά που έκανες μάθημα... :-\
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 09:47:00 am »
Περιμένω ακόμη...εκείνες τις ώρες της πδς...

Σχολειο Α
Σε ένα σχολείο τους είχα πει, ότι δεχομαι, ειπαν θα επικοινωνούσαν μαζι μου. Τηλεφωνικα, ο συντονιστης μου είχε δωσει την εντυπωση οτι 'κλεισαμε' μαζι. Από τοτε δεν μου τηλεφωνησε ξανα, και για να πω την αμαρτια μου, επειδη ειναι και καπως μακρια απο εδω που μενω, το αφησα να δω πως θα παει. Δεν του τηλεφωνησα.

Σχολειο
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2007, 10:54:29 am από minus »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 12:04:26 pm »
minus θα σου έλεγα να περάσεις μια βόλτα από τα σχολεία! Στο τηλ. οι συνεννοήσεις δεν είναι και τόσο καλές απ'οτι φαίνεται.
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 02:14:47 pm »
το ίδιο θα έλεγα κι εγώ. Μην αισθάνεσαι άσχημα που τους παίρνεις τηλέφωνο. Εχεις ανάγκη τις ώρες αυτές και τις διεκδικείς. Το καλύτερο όμως είναι να περάσεις να σε δουν κιόλας, για να έχουν μια πιο προσωπική άποψη. Εγώ πάντως τους είχα "πρήξει" κυριολεκτικά κάθε μέρα!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2007, 02:16:56 pm από Lara »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144