0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, είμαι απόφοιτη Σεπτεμβρίου και δυστυχώς υπάρχει σοβαρή εμπλοκή με το ΔΟΑΤΑΠ. Σίγουρα κάποια συμφέροντα κρύβονται γιατί οι απόφοιτοι αλλά και οι νέες εγγραφές ήταν πάρα πολλές.
Το πρόβλημα το δημιουργεί ο Δοαταπ ή το υπουργείο παιδείας της Κύπρου;;;
Συνάδελφοι, αύριο ανεβαίνει κάποιος ΔΟΑΤΑΠ να μάθει. Αν όμως ότι είναι εμπλοκή από Κύπρο?( πιέστε οικονομικά κάντε στάση πληρωμων μέχρι να βεβαιωθούμε κι όχι μόνο στα λόγια γιατι στα λογια είναι εύκολα τα πράγματα. Είπαν πως 28 Νοέμβρη θα συνεδριάσουν στη Κύπρο η επιτροπή. Ποιος μας το διαβεβαιώνει αυτό; Νόμίζω πως μόνο έτσι θα κινητοποιηθούν να μας προστατευσουν αν πιέσουμε. Έχουν αναγνωρίσει μεταπτυχιακά της κάτω ραχούλας θα είναι απαράδεκτο να σταματήσει τώρα η αναγνώριση σε ένα τόσο απαιτητικό μεταπτυχιακό. Μην τους αφήσουμε στη πλάτη μας να παίζουν μαλλον για κάποια συμφέροντα. Αν είναι όπως τα λένε και τα πράγματα απλά θα έχουν λίγη καθυστέρηση να το διαβεβαιώσουν γραπτώς και από τις 2 πλευρές. Εγώ πτυχίο πήρα Σεπτέμβρη αλλά δεν έχω πάρει τιποτε στα χέρια μου και φυσικά δεν έχει σταλεί τίποτε στο Δοαταπ. Θ α ζητήσω όμως έστω κι αν δεν αναγνωρίζεται από ΔΟΑΤΑΠ να το στείλουν να δω αν αναγνωρίζεται ακόμα και στην ίδια τη Κύπρο! Ενημερώστε όσους μπορείτε .
Στο ΔΟΑΤΑΠ δεν εξυπηρέτησε κανείς γιατί δεν είναι η ημέρα που ο Παπαβλασόπουλος δέχεται κοινό, παρά την πίεση της συναδέλφου. Της είπαν να του στείλει μειλ ή τηλ. Αν κανείς έχει μάθει κάτι άλλο ας πει. Σε μειλ πρωινό στο Παν/μιο δεν είχα απάντηση. Ας περιμένουμε μήπως στείλουν απάντηση από το DL του Παν/μιου -που δε νομίζω - και τότε προχωράμε. Ο νομικός πρέπει να είναι εξειδικευμένος σε εκπαιδευτικά θέματα. Μήπως κάποιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με κάποιον επιστημονικό υπευθυνο του Παν/μιου?
Mίλησα με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (Ε.Α.Ι.Π.) στην Κύπρο. Η απάντηση ήταν ότι το πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν είχε πάρει τελική έγκριση από το συγκεκριμένο φορέα. Οπότε ο ΔΟΑΤΑΠ καλώς δεν το αναγνωρίζει. Ωστόσο και αυτοί διερωτούνται γιατί έχει αναγνωρίσει κάποια μεταπτυχιακά έως τώρα; Χαρακτηριστικά μου είπαν ότι το πανεπιστήμιο έσυρε την άμαξα πριν τον τροχό. Στο πανεπιστήμιο μου είπαν ότι δεν υπάρχει ζήτημα και θα καθυστερήσει. Τα χρήματα που χάνουμε καθημερινά δε τα υπολογίζουν? Ντροπή τους. Τον Ιούνιο που είχε βγάλει ανακοίνωση το ΔΟΑΤΑΠ για ζήτημα αναγνώρισης , αυτοί έλεγαν ότι είναι αναγνωρισμένο. Δεν τους ενδιέφερε να το θωρακίσουν πλήρως, παρά μόνο να μας στέλνουν email για νέα προγράμματα και για να πληρώσουμε την τελετή αποφοίτησης , για τη διαφήμισή τους.Πρέπει να πιέσουμε όλοι συνάδελφοι για λύση.