0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις μίλησα με ΔΟΑΤΑΠ στο τηλέφωνο του Παπαβλασόπουλου το σήκωσε μια κυρία και μου είπε ότι σε 10 μέρες να την ξανακαλέσω. Τους έστειλαν νέα στοιχεία και τα μελετούν.
Καλησπέρα σας,Είναι φανερό ότι χρειάζεται να οργανωθούμε σε ό,τι αφορά τη φόρμα-γραπτό αίτημα με την προσδοκία ότι θα αποφέρει αποτελέσματα.Σας επισυνάπτω τη συνομιλία μου με τον Παπαβλασόπουλο, ο οποίος μου απάντησε προ ολίγου στο mail.- Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με το ζήτημα της αναγνώρισης του μεταπτυχιακού προγράμματος στις Επιστήμες της Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ύστερα και από την πρόσφατη απόφαση της ΕΑΙΠ, έχει επιλυθεί το ζήτημα και θα αναγνωριστούν κανονικά τα πτυχία μας; Παρακαλώ ενημερώστε με για ό,τι νεότερο έχει προκύψει.- Ο Οργανισμός έλαβε πληροφορίες πολύ πρόσφατα. Θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια όργανα κρίσης το συντομότερο δυνατό.- Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Αντιλαμβάνομαι ότι τα αρμόδια όργανα κρίσης χρειάζονται χρόνο για την ενδελεχή επεξεργασία των σχετικών πληροφοριών. Είμαστε σε αναμονή της εκ νέου απόφασής σας, στην οποία παρακαλούμε να ληφθεί υπόψη το γραπτό αίτημα το οποίο συλλογικά, ως απόφοιτοι του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος, πρόκειται να υποβάλουμε στην υπηρεσία σας.Η γνώμη σας είναι να στείλουμε ως απόφοιτοι ή να συμπεριλάβουμε και όσους ακόμη φοιτούν (συμφοιτητές που κρατάμε επαφή); Απλώς, πρέπει να δράσουμε σχετικά άμεσα διότι απ' ό,τι φαίνεται μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα γίνει ό,τι είναι να γίνει. (Θυμηθείτε και αυτό που προανέφερε ο συνάδελφος apollon, να ξανακαλέσει δηλαδή σε 10 μέρες.)
Να γίνει ένα νέο σημείο στο foroum που εκεί θα βρίσκεται η λίστα μονο για όσους αποφοίτησαν! Συνάδελφοι το πανεπιστήμιο καταλάβατε ότι μας εκμεταλλεύτηκε έτσι; Και τώρα μας λέει πιεστικούς! Κάθε μέρα χάνω 16
Συμφωνώ να πιέσουμε όλοι μαζί να ξεκαθαριστεί το θέμα. Εμείς που είμαστε μέσα πρέπει να ανταποκρινόμαστε καθημερινά σε ένα τεράστιο όγκο εργασιών με χάλια ψυχολογία. Αυτό από μόνο του είναι τεράστιο βάρος για έναν άνθρωπο. Αφήστε τα χρήματα! Συνάδελφοι αν μπορούσε κάποιος/οι να πάνε αυτοπροσώπως στον ΔΟΑΤΑΠ νομίζω ότι θα είχαμε καλύτερη εικόνα. Ίσως να συνεννοηθούν όσοι μένουν Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να πήγαιναν μαζί να πάρουν απαντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Με τα τηλέφωνα και τα mail δεν καταφέραμε μέχρι τώρα να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.
Apollon αυτό που σου απαντησε πρεπει να το στειλεις στην Κουμουνδουρου!!!!
Συνάδελφοι το τονίζω (όπως με συμβουλεύει και φίλος νομικός) ότι μας λένε εγγράφως. Ειδικά με το Πανεπιστήμιο. Μας παραπλάνησαν και πιθανώς κάποιοι να θέλουμε να κινηθούμε νομικά εναντίον τους. Για αυτό μόνο γραπτές απαντήσεις. Μη σας λένε πρέπει να συνεδριάσει η επιτροπή καθηγητών. Όταν μας πίεζαν για τα χρήματα ήταν καλά;
Σημερα που μιλησα με το πανεπιστημιο, με διαβεβαιωσαν πως ολα ειναι διευθετημενα. Ολα τ αλλα ειναι παραφηλολογιες ....! Δεν ξερω ποιον και τι να πιστεψω πλεον!