0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρουμε τι γίνεται με όσους στείλαμε χαρτιά& πτυχία στο Δοαταπ, το Δεκέμβρη;
Σε μέιλ αυτό μου απάντησαν τις προάλλες:Σας ενημερώνουμε ότι οι μεταπτυχιακοί τίτλοι εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στις επιστήμες αγωγής από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας βρίσκονται ακόμη υπό κρίση. Ενδεχομένως να υπάρχουν νεώτερα στοιχεία το Φεβρουάριο.Εχετε καποιο αλλο νεο;;;;
Ξεκιναω και εγω τωρα στο εαρινο εξαμηνο και ειμαι ενα κλικ πριν καταθεσω την πρωτη δοση. Στο site του πανεπιστημιου αναφερει ¨Το Δ.Σ. του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. στην 137/14-9-2012 συνεδρία, αναγνώρισε το Μεταπτυχιακό εξ’ Αποστάσεως στις Επιστήμες της Αγωγής σαν ισότιμο προς τα Μεταπτυχιακά των Ελληνικών Α.Ε.Ι."Στο site του ΔΟΑΤΑΠ αναφερει : "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ DISTANCE-LEARNING PROGRAM: MASTER OF EDUCATIONAL STUDIES Αναγνωρισμένο ως ομοταγές προς τα Ελληνικά ΑΕΙ (82 Ολ. Δ.Σ./10-12-2010)."Τι ακριβως συμβαινει;EDIT: ζητησα επισημη γραπτη απαντηση και απο το πανεπιστημιο.
Eπίσημη γραπτή απάντηση μόνο από το Δοαταπ θα ζητήσεις γιατί αυτός θα στο αναγνωρίσει. Πρέπει να καταθέσεις αίτημα με αριθμό μητρώου στα γραφεία του. Επίσης, να πω ότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι μια τίμια λύση. Μετάνιωσα που επέλεξα το Νικόσια.